Apple Ngaluncurkeun ketukan 1 Halaman Facebook

ketukan-1-facebook

Apple sok ngagaduhan hubungan anu khusus sareng dunya musikNyatana, alat munggaran anu diluncurkeun museur kana konsumsi massal nyaéta iPods, pamuter musik digital, alat anu henteu diragukeun ngarobah cara ngupingkeun musik ... Éta anu tipayunna, contona, para pamaén Mp3 anu kawéntar.

Y ti iPods poho ka Apple Music, jasa musik streaming Apple. Apple Music anu dibarengan ku Beats 1, radio buatan manusa Apple, naék ku gancang-gancang .. Nya, sakumaha anu kajantenan dina kasempetan anu sanés, jalma-jalma ti Cupertino terang kakuatan anu ngagaduhan jaringan sosial ayeuna sareng Aranjeunna nembé ngaluncurkeun halaman Facebook resmi pikeun radio Beats 1, radio dunya Apple anu didamel ku jalma ...

Leres didamel ku jalma, sareng dina presentasi Beats 1, sareng Apple Music, ieu mangrupikeun hal anu paling aranjeunna nekenkeun, Beats 1 didamel ku manusa pikeun manusa teu sapertos radio-radio éta (Apple ngagaduhan sababaraha) didamel ku algoritma. Pikeun mendakan sadayana berita ngeunaan Beats 1 ngalangkungan kaunggulan jejaring sosial, anjeun kedah tuliskeun tautan ieu www.facebook.com/beats1/ atanapi milarian Beats 1 dina Facebook anjeun.

Hiji halaman, éta tina Beats 1 dina Facebook, anu parantos dugi ka 5000 resep ngan ukur 1 dinten kahirupan saprak diluncurkeun. Sareng pikeun kéngingkeun langkung seueur pangaruh sareng peluncuran Beats 1 dina Facebook aranjeunna nyebarkeun wawancara eksklusif ti Zane Lowe ka Lady Gaga. Akun anu henteu ngagaduhan verifikasi Facebook tapi anu kami terang ti Apple kusabab pengumuman anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Facebook kana blog resmi Beats 1. Radio, Beats 1, anu sanés jalma anyar dina jaringan sosial, di 2015 aranjeunna parantos ngaluncurkeun Twitter sareng ngagaduhan sakitar 500000 pengikut. Urang bakal ningali kumaha kaayaan aranjeunna dina Facebook ...

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.