Apple Ngaleupaskeun iTunes 12.5.1 Kalayan Desain Anyar Kanggo Apple Music

iTunes 12.5.1 Jamna caket. Kalayan peluncuran unggal vérsi ios anyar, Apple ogé meluncurkeun vérsi anyar aplikasi multimédia na, dina hal ieu iTunes 12.5.1, anu bakal tanggung jawab ngatur alat ios anu ngamutahirkeun kana versi anyar tina sistem operasi mobile apel. Versi anu aranjeunna ngaluarkeun sababaraha menit ka pengker sanés ngan saukur tetep janten pembaruan kasaluyuan, tapi ogé kalebet parobahan desain tina alat multimédia Apple.

Pembaruan, anu mimitina masihan kuring kasalahan, disertakeun sareng desain anu mirip pisan sapertos dina aplikasi ios 10 Musik anu bakal dileupaskeun sababaraha menit. Tangtosna, kuring ogé kedah nyebatkeun yén éta ogé ngawariskeun sababaraha bug anu ngaganggu tina aplikasi ios 10, kumargi gambar para seniman henteu muncul dina seueur kasus, sapertos anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacanna. Kumaha waé ogé, upami urang henteu tumut kana perkawis di luhur, sigana mah parobihan gambar na positip.

Naon Nu Anyar dina iTunes 12.5.1

  • Apple Music ngenalkeun desain anu anyar pisan anu nyandak transparansi sareng kesederhanaan anu langkung ageung pikeun sagala aspek pangalaman dina jasa ieu.
  • Pembaruan ieu nyayogikeun kasaluyuan sareng ios 10 sareng nambihan paningkatan pikeun macOS Sierra sapertos ieu:
    • Siri: maénkeun musik ti perpustakaan anjeun sareng Apple Music ku sora anjeun. Anjeun ngan ukur kedah naros ka Siri.
    • Gambar dina gambar: anjeun tiasa nonton video nalika anjeun ngalakukeun padamelan anu sanés sareng nganggo aplikasi anu sanés, kumargi pidéo na ngambang dina desktop, dina juru layar.

Upami anjeun nganggo macOS Sierra atanapi OS X, anjeun tiasa ngaunduh iTunes 12.5.1 ti Mac App Store. Upami anjeun pangguna Windows, anjeun tiasa ngaunduh vérsi énggal tina halaman resmi. Sakali anjeun parantos ngalaksanakeunana, patarosan na kapaksa: naon saur anjeun ngeunaan desain iTunes anyar anu parantos dumasar kana ios 10?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ronald chinchilla cenahna

    Kuring nyambungkeun iPhone sareng henteu némbongan dina iTunes 12.5.1

  2.   Metal Kai cenahna

    Kuring gaduh vérsi iTunes éta, tapi éta henteu nunjukkeun gambar seniman, sadayana tinggaleun gambar mic na!