Apple Ngaleupaskeun Iklan Anyar kanggo Kampanye "Upami sanés iPhone, sanés iPhone"

https://www.youtube.com/watch?v=rgQdeni5M-Q

Neruskeun kampanye na "Upami sanés iPhone, sanés iPhone", Apple ayeuna ngapdét saluran YouTube na nganggo iklan énggal. Dina hal ieu, éta fokus kana fitur Poto sareng Pidéo, aplikasi iPhone pikeun ngatur poto sareng video anu urang simpen dina telepon atanapi dina iCloud.

Iklan nunjukkeun sapasang iPhones anu strategis ditempatkeun babarengan pikeun ditampilkeun dina urutan anu tangtu sababaraha pola anu béda-béda anu didamel sareng gambar anu ditayangkeun dina telepon. Dina waktos anu sasarengan, voiceover ngiringan gambar anu nekenkeun popularitas iPhone dina panggunaanna salaku kaméra ogé sakumaha gampangna digunakeunana.

"Unggal dinten jutaan poto sareng video anu luar biasa dicandak nganggo iPhone. Éta sabab iPhone matak ngamudahkeun pikeun sadayana nyandak poto sareng pidéo anu endah. "

Gaya pidéo ieu saluyu sareng sesa iklan anu ngawangun kampanye Apple ieu. Pengumuman anu sanés anu urang tingali dugi ka ayeuna nyaéta "Loved", "iPhone - Hardware and software" sareng "Incredible application"; sadayana dileupaskeun Juli kamari. Ayeuna urang kéngingkeun pidéo panganyarna ieu ngeunaan aplikasi Poto sareng Pidéo sareng panggunaan telepon salaku kaméra, pikeun nyimpulkeun kampanye "Upami sanés iPhone, éta sanés iPhone."

Kampanye ieu ti Apple mangrupikeun séri iklan katilu anu didédikasikeun pikeun iPhone. Dimimitian ku séri awal iklan lucu, dibéntangan ku Jimmy Fallon sareng Justin Timberlake, sareng teraskeun sareng kampanye anu nunjukkeun panggunaan sareng kualitas iPhone 6 sareng 6 Plus salaku kaméra.

Sajajar sareng pengumuman ieu, Apple ogé ngaluncurkeun kampanye Internét, anu judulna "Naha teu aya anu sapertos iPhone", anu museur kana ngabandingkeun ciri-ciri alat Apple anu aya hubunganana sareng pesaing na, sahingga janten titik dina hubunganana telepon sareng sistem operasi, didesain ku tim anu sami, anu ngamanpaatkeun telepon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.