Apple ngaleupaskeun iOS 10 Béta 8 sareng tvOS 10 Béta 7

iOS-10-Béta-8

Hiji dinten saatos ngaleupaskeun ios 9.3.5 kanggo ngalereskeun bug kaamanan anu serius anu ngamungkinkeun nénjo dina iPhone sareng iPad anjeun, Apple parantos ngaleupaskeun ios 10 Béta 8, sigana pikeun ngalereskeun bug kaamanan anu sami dina versi anu bakal debut dina ngan sababaraha minggu. iOS 10 Béta 8 sayogi pikeun pamekar, ogé sayogi pikeun pangguna Béta Umum sanaos dina hal ieu bakal muncul salaku vérsi 7. Salaku tambahan kana édisi anyar iOS 10, Apple ogé parantos ngaluarkeun tvOS 10 Béta 7, versi anyar pikeun anjeun Apple TV generasi kaopat.

Pikeun aranjeunna anu parantos nganggo versi Béta dina alatna, aranjeunna ngan kedah ngantosan inpormasi Béta anu sayogi énggal nembongan dina Setélan sistemna.. Émut yén éta kedah disambungkeun ku WiFi sareng gaduh batré langkung ti 50% dina alat anjeun pikeun masang, atanapi upami éta nyambungkeun kana beban. Opsional, anu ngagaduhan akun pangembang tiasa ngaunduh vérsi lengkep sareng masangkeunana tina iTunes. Ieu mangrupikeun vérsi leutik, janten aranjeunna henteu diarepkeun ngagaduhan berita anu hadé kecuali pikeun koréksi cacat kaamanan serius anu ceuk batur sapagawean urang Miguel Hernández kamari di Tulisanana.

Gosip mastikeun yén Apple bakal nampilkeun iPhone 7 anyar, sareng saha anu terang naon deui, dina 7 Séptémber. IPhone 7 bakal diical dina kaping 16 tapi langkung kamungkinan éta tiasa ditangtoskeun ti saminggu sateuacanna, dina 9 Séptémber. Neruskeun rumor, upami urang merhatoskeun naon anu parantos dilakukeun Apple dina kasempetan anu sanés, Apple bakal ngaluncurkeun versi Golden Master pikeun sadaya sistem operasi énggalna dina dinten anu sami, 7 Séptémber, sareng versi pamungkas sababaraha dinten sateuacan iPhone dijual, 14 Séptémber. Urang bakal ningali perkiraan mana anu patepung sareng anu henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   erplansha cenahna

    Tapi sanés jalma-jalma ti Cupertino nuju liburan? Anjeun nyarios yén nganggo IOS 10 béta 7.

    Naha aya anu terang ngeunaan Sierra? Versi pamungkas pikeun 7 Séptémber?