Apple ngaleupaskeun ios 14.5.1 ngarengsekeun masalah dina Transparansi Pelacakan Aplikasi

ios 14.5.1

Saminggu kamari Apple ngenalkeun sadayana jajaran produk anyar anu anyar, kalebet AirTag atanapi iMac anu anyar sareng didesain ulang. Versi na ogé sacara resmi diluncurkeun sareng kanggo sadaya pangguna ios 14.5, anu parantos sababaraha bulan di béta. Warta anu hébat sareng versi ieu, sapertos kamungkinan muka konci iPhone ku Apple Watch atanapi datangna sistem Transparansi Pelacakan Aplikasi. Saminggu saatosna, ios 14.5.1 parantos dileupaskeun ku reuwas, kalayan anu langkung saé dina hubungan sareng sistem privasi anyar Big Apple anu masihan seueur masalah pikeun pangguna.

ios 14.5.1 dileupaskeun ku héran sareng paningkatan dina Transparansi nyukcruk Aplikasi

Pembaruan ieu ngalereskeun masalah sareng Transparansi Pelacakan Aplikasi dimana sababaraha pangguna anu sateuacanna mareuman pilihan éta moal nampi bewara tina aplikasi saatos ngaktipkeun deui. Pembaruan ieu ogé nyayogikeun pembaruan kaamanan anu penting sareng disarankeun pikeun sadaya pangguna.

Sakumaha urang parantos ngitung ti mimiti tulisan, Apple parantos mutuskeun pikeun ngaluncurkeun ios 14.5.1 pikeun ios 14 alat anu cocog sareng ogé ios 12.5.3 pikeun alat-alat éta anu teu tiasa masang vérsi anyar. Duanana bagi perbaikan kaamanan sistem sareng kinerja alat.

Tulisan anu aya hubunganana:
Naon datangna ios 14.5 bakal hartosna pikeun pangguna

Salaku tambahan, ios 14.5.1 ngenalkeun solusi pikeun bug anu aya hubunganana sareng sistem App Tracking Transparency, sistem anyar anu ngamungkinkeun pangguna ngatur mana aplikasi anu ngamungkinkeun pangguna sareng data na tiasa dilacak. Nanging, seueur pangguna anu teu tiasa ngonpigurasikeun sistem saatos aranjeunna nganonaktifkeun pikeun anu munggaran. Ieu parantos dibereskeun dina ios 14.5.1.

Versi na ayeuna sayogi sareng tiasa diénggalan ngalangkungan alat éta nyalira nganggo pembaruan Wi-Fi o ngalangkungan iTunes. Apple nyarankeun masang apdet pikeun sadaya pangguna dina sadaya alatna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.