Apple ngaleupaskeun ios 15.2 sareng watchOS 8.3 Kandidat Pelepasan

Apple geus boga daptar update badag Anjeun salajengna ka ios 15.2 jeung iPadOS 15.2 kalawan sékrési "Release Calon" versi kiwari, nu ngawengku sakeupeul perbaikan.

Saatos uji sasih sasih, vérsi ios sareng iPadOS 15.2 ayeuna tos siap diluncurkeun, sareng ayeuna urang gaduh Beta panganyarna anu sayogi, anu disebut "Calon Pelepasan", iwal koréksi menit terakhir. Éta bakal janten versi anu diperkirakeun dileupaskeun ka umum minggu payun. Versi anyar ieu kalebet seueur fitur énggal, sapertos Rencana Sora énggal pikeun Apple Music, anu ngan ukur tiasa dikontrol ku Siri. Urang ogé bakal ngagaduhan Laporan Privasi, anu bakal masihan kami inpormasi ngeunaan kumaha aplikasi ngagunakeun data kami.

apel ogé parantos ngarilis versi Calon Pelepasan tina watchOS 8.3, anu kalebet seueur paningkatan, sapertos vérsi énggal tina aplikasi Breathe, pangukuran laju engapan anjeun nalika bobo, aplikasi Photos énggal, sareng seueur deui. Daptar sadaya parobihan kana ios 15.2 sareng watchOS 8.3 langsung ti Apple nyaéta kieu:

ios 15.2

Rencana Sora Musik Apple

  • Rencana Apple Music Voice mangrupikeun tingkat langganan énggal anu € 4,99 masihan anjeun aksés ka sadaya lagu Apple Music, daptar puter sareng stasiun nganggo Siri.
  • Tanya Siri pikeun nyarankeun musik dumasar kana sajarah déngékeun anjeun sarta diaku atawa henteu resep
  • Puter deui ngidinan Anjeun pikeun ngakses daptar musik Anjeun nu nembe diputer

kalaluasaan

  • Laporan privasi dina Setélan ngamungkinkeun anjeun ningali sabaraha sering aplikasi ngaksés lokasi anjeun, poto, kaméra, mikropon, kontak, sareng seueur deui salami tujuh dinten katukang, ogé kagiatan jaringan anjeun.

Seratan

  • Setélan kaamanan komunikasi méré kolotna kamampuhan pikeun ngaktipkeun warnings pikeun barudak nalika aranjeunna nampi atanapi ngirim poto nudity
  • Warnings Kasalametan ngandung Sumberdaya Mantuan Pikeun Barudak Nalika Aranjeunna Nampi Poto nu ngandung buligir

Siri sareng Pilarian

  • Pitunjuk anu diperpanjang dina Siri, Spotlight sareng Safari Search pikeun ngabantosan murangkalih sareng kolotna tetep aman online sareng kéngingkeun pitulung dina kaayaan anu teu aman

Apple ID

  • Warisan Digital ngamungkinkeun anjeun pikeun nunjuk jalma salaku kontak supados aranjeunna tiasa ngaksés akun iCloud sareng inpormasi pribadi anjeun upami aya maot.

kamera

  • Kontrol poto makro pikeun ngalih ka lensa sudut ultra lega pikeun moto poto sareng pidéo makro tiasa diaktipkeun dina Setélan dina iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max.

Aplikasi TV

  • Tab Store ngamungkinkeun anjeun pikeun ngotéktak, mésér sareng nyéwa pilem sareng acara TV di hiji tempat

CarPlay

  • Peta kota anu ditingkatkeun dina Apple Maps kalayan detil jalan sapertos inpormasi jalur, median, jalur sapédah sareng pameuntasan pejalan kaki pikeun kota anu didukung

Vérsi ieu ogé kalebet perbaikan ieu pikeun iPhone anjeun:

  • Sumputkeun email kuring sayogi dina aplikasi Mail pikeun palanggan iCloud + pikeun nyiptakeun alamat email anu unik sareng acak
  • Aplikasi Find tiasa mendakan iPhone dugi ka lima jam nalika dina modeu Power Reserve
  • Saham ngamungkinkeun anjeun ningali mata uang ticker sareng ningali kinerja taun-taun ku ningali grafik
  • Panginget sareng Catetan ayeuna ngamungkinkeun anjeun mupus atanapi ngaganti nami tag

Vérsi ieu ogé kalebet perbaikan bug pikeun iPhone anjeun:

  • Siri moal ngaréspon nalika VoiceOver dijalankeun sareng iPhone dikonci
  • Poto ProRAW bisa kaciri overexposed lamun ditempo dina aplikasi ngedit poto pihak katilu
  • Pamandangan HomeKit anu kalebet panto garasi tiasa waé henteu jalan ti CarPlay nalika iPhone anjeun dikonci
  • CarPlay bisa jadi teu ngamutahirkeun inpo muter tina aplikasi nu tangtu
  • Aplikasi streaming pidéo moal tiasa ngamuat kontén dina modél iPhone 13
  • Acara almenak tiasa muncul dina dinten anu salah pikeun pangguna Microsoft Exchange

WatchOS 8.3

  • Aya versi anyar tina aplikasi Breathe, ayeuna disebut Mindfulness
  • Laju engapan ayeuna diukur nalika nyukcruk sare
  • Aplikasi poto dirombak sareng sorotan sareng kenangan
  • Poto ayeuna tiasa dibagikeun tina jam tangan sareng Pesen sareng Surat dina watchOS 8
  • Tulisan leungeun ayeuna ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun emojis dina pesen tulisan leungeun
  • iMessage kalebet milarian gambar sareng aksés gancang kana poto
  • Pilarian ayeuna kalebet barang (kalebet AirTags)
  • Waktos kalebet curah hujan ka jam salajengna
  • Apple Watch tiasa ngadamel sababaraha waktos pikeun kahiji kalina
  • Tip ayeuna sayogi di Apple Watch
  • Musik bisa dibagikeun ti Apple Watch ngaliwatan Messages

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   vital cenahna

    Sanes éta WatchOS 8.2 ????

    1.    louis padilla cenahna

      Henteu, watchOS 8.3