Apple ngaluncurkeun ios 8.3 sareng ieu berita na

ios 8-3

Apple kakarék ngaluncurkeun definitif sareng tanpa aya bewara sateuacana versi resmi ios 8.3, éta mangrupikeun salah sawatara kali yén banténg nyekel kami ti tukang nalika versi ios, tapi tanpa diragukeun ieu nyarios seueur ngeunaan Apple, tina finalisasi detil sateuacan diluncurkeun Apple Watch sareng optimasi ios 8 diperhatoskeun pisan.Versi anyar ieu pinuh ku koréksi sareng berita.

Salah sahiji hal anu anyar anu pasti bakal masihan seueur ngobrol nyaéta sistem emoji anyar, tapi pastina urang moal tiasa cicing dina permukaan. ios 8.3 ningkatkeun kinerja WiFi anu ngabantosan pangguna dina ios panganyarnaSalaku tambahan, éta ngaku parantos ngalereskeun sareng ningkatkeun operasi keyboard pihak katilu, berita anu bakal ditampi pisan ku para pangembang.

Point sareng bagian ogé nempatkeun pembaruan énggal dina masalah Safari, anu akhir-akhir ieu sanés dina waktos anu pangsaéna kusabab konsumsi RAM anu jelas. Salaku tambahan, perpustakaan poto iCloud henteu deui tahapan béta, Siri nyangking seueur idiom sareng Konéktipitas Bluetooth parantos disampurnakeun pikeun datangna Apple Watch.

Daptar lengkep berita numutkeun catetan inpormasi Apple nyaéta kieu:

  • Perbaikan dina operasi:
    • Ngajalankeun aplikasi
    • Responsiveness tina aplikasi
    • Aplikasi Pesen
    • Konéktipitas Wi-Fi
    • Pusat kendali
    • Tab Safari
    • Keyboard pihak-katilu
    • Jalan pintas keyboard
    • Keyboard Cina saderhana
  • Perbaikan konéksi Wi-Fi sareng Bluetooth
    • Ngabéréskeun masalah anu nyababkeun kredensial login pangguna terus dipénta
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun sababaraha alat pikeun sambung sambung sambungan tina jaringan Wi-Fi anu aranjeunna sambungkeun
    • Ngalereskeun masalah anu ngakibatkeun sambungan telepon bébas tina sambungan
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun putereun audio lirén damel sareng sababaraha panyatur Bluetooth
  • Orientasi sareng perbaikan rotasi
    • Ngalereskeun masalah anu sakapeung nyegah layar pikeun balik kana orientasi potrét saatos diputer ka orientasi lanskap
    • Ningkatkeun masalah kinerja sareng stabilitas anu lumangsung nalika ngarobah orientasi alat tina bentang ka potrét sareng sabalikna
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun layar alat ditampilkeun tibalik saatos ngaluarkeun iPhone 6 Plus tina saku
    • Ngabéréskeun masalah anu kadang nyegah rotasi aplikasi kana orientasi anu leres nalika ngalihkeun aplikasi dina multitasking
  • Paningkatan dina Pesen
    • Ngalereskeun masalah anu kadang nyababkeun pesen grup janten beulah
    • Ngalereskeun masalah dimana sababaraha seratan henteu tiasa diteruskeun atanapi dihapus kadang-kadang
    • Ngabéréskeun masalah anu kadang nyegah sawangan poto tina némbongan dina Pesen
    • Kamampuhan pikeun nandaan pesen salaku spam langsung ti aplikasi Pesen
    • Kamampuhan nyaring iMessages anu teu aya kontak anjeun anu dikirim
  • Paningkatan kana "Kulawarga"
    • Ngalereskeun bug anu nyababkeun sababaraha aplikasi henteu ngajalankeun atanapi ngapdet dina alat anggota kulawarga
    • Ngalereskeun bug anu ngahalangan anggota kulawarga ngaunduh aplikasi gratis anu tangtu
    • Réliabilitas anu langkung hébat kana bewara pamundut pameseran
  • Perbaikan CarPlay
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun layar Maps janten hideung
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun UI ngagilir leres
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun keyboard muncul dina layar CarPlay nalika teu kedah
  • Perbaikan pikeun perusahaan
    • Ngaronjatkeun réliabilitas masang sareng ngapdet aplikasi bisnis
    • Ngoréksi zona waktos kajadian almenak anu diciptakeun dina IBM Notes
    • Ngalereskeun masalah anu ngajantenkeun ikon klip wéb generik saatos nga-boot sistem
    • Ningkatkeun reliabiliti sistem nalika nyimpen kecap akses pikeun proxy wéb
    • Kamampuh ngédit pesen Bolos anu teu aya misah pikeun autoresponder éksternal
    • Ningkatkeun pamulihan akun Exchange saatos masalah konéksi samentawis
    • Ningkatkeun kasaluyuan VPN sareng solusi proxy wéb
    • Kamampuh ngagunakeun kibor fisik pikeun lebet kana wéb wéb Safari (contona, pikeun ngakses jaringan Wi-Fi umum)
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun rapat Exchange anu ngandung catetan panjang tiasa kalebet
  • Perbaikan aksés
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun sapuan VoiceOver janten henteu réspon saatos mencét tombol Balik dina Safari
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun fokus VoiceOver janten teu dipercaya dina draf Surat
    • Ngalereskeun masalah anu nyegah panggunaan fitur "In-Screen Braille Input" kanggo ngalebetkeun téks dina bentuk halaman wéb
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun napigasi gancang dina tampilan braille pikeun ngumumkeun yén navigasi gancang parantos pareum
    • Ngalereskeun masalah anu ngahindarkeun ikon aplikasi layar utama nalika VoiceOver hurung
    • Ngalereskeun masalah "Read Screen" anu nyababkeun biantara henteu ngamimitian deui saatos direureuhkeun
  • Perbaikan sanésna sareng perbaikan bug
    • Dirancang ulang keyboard Emoji kalayan langkung ti 300 karakter anyar
    • Tungtung optimasi Poto iCloud Photo Library pikeun ngadukung aplikasi Poto anyar dina OS X 10.10.3
    • Ningkatna cara ngucapkeun nami jalan dina navigasi belokan-demi-belokan dina Peta
    • Kasaluyuan sareng Baum VarioUltra 20 sareng tampilan VarioUltra 40 braille
    • Perbaikan hasil Sorotan kalayan pilihan "Kurangi transparansi" diaktipkeun
    • Pilihan format Italic sareng Underline Anyar dina keyboard horizontal iPhone 6 Plus
    • Kamampuh ngaleungitkeun alamat pengiriman sareng tagihan anu dianggo sareng Apple Pay
    • Dukungan Siri pikeun langkung seueur bahasa sareng nagara: Inggris (India, Selandia Baru), Dénmark (Dénmark), Belanda (Belanda), Portugis (Brasil), Rusia (Rusia), Swédia (Swédia), Thailand (Thailand), Turki ( Kalkun)
    • Langkung bahasa dikte: Arab (Saudi Arabia, United Arab Emirates) sareng Hebrew (Israel)
    • Ningkatkeun stabilitas Telepon, Surat, konéktipitas Bluetooth, Poto, tab Safari, Setélan, Cuaca sareng daptar Genius dina Musik
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun "Geser pikeun muka konci" henteu tiasa dianggo dina alat-alat tertentu
    • Ngalereskeun masalah anu sakapeung nyegah telepon tina diwaler ku cara ngagésér dina layar anu dikonci
    • Ngalereskeun masalah anu ngahambat muka tautan dina dokumén Safari PDF
    • Ngalereskeun masalah dimana milih pilihan "Hapus sajarah sareng data halaman wéb" dina setting Safari henteu mupus sadaya data
    • Ngalereskeun masalah anu nyegah koreksi otomatis tina singkatan "FYI" dina basa Inggris
    • Ngalereskeun masalah anu nyegah prediksi kontekstual tina muncul dina réspon gancang
    • Ngalereskeun masalah dimana Peta henteu tiasa dialihkeun kana modeu wengi tina modeu Hybrid
    • Ngabéréskeun masalah anu ngahalangan ngagagas Telepon FaceTime tina panyungsi pihak katilu atanapi aplikasi anu nganggo FaceTime URL
    • Ngalereskeun masalah anu sakapeung nyegah poto tina hasil diékspor ka folder gambar kaméra digital dina Windows
    • Ngalereskeun masalah anu kadang nyegah parantosan cadangan iPad sareng iTunes
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun unduhan Podcast macet nalika ngalih tina jaringan Wi-Fi ka jaringan seluler
    • Ngalereskeun masalah anu kadang nyababkeun waktos waktos sésana ditampilkeun salaku 00:00 dina layar anu dikonci
    • Ngalereskeun masalah anu kadang nyegah nyaluyukeun volume telepon
    • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun status bar kadang muncul nalika teu kedah

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

49 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mori cenahna

    tina jailbreak aya anu terang? ¿? ¿?

    ayeuna kuring update :)

    1.    Cgs cenahna

      Entong update ka 8.2 atanapi 8.3 siri henteu dianggo kalayan whatsapp hal-hal anu sanés, aranjeunna ogé parantos ngarobah fatatl sistem kapitalisasi! Hayu urang tingali naha aranjeunna badé ngalereskeun éta, éta mangrupikeun embow antara dua sistem énggal

  2.   KollyKabuto cenahna

    Abdi nuju ngerjakeunana ... Abdi badé nyarios

  3.   KollyKabuto cenahna

    masang ...

  4.   stefano cenahna

    Naha aya anu terang naha éta méréskeun masalah batré?

  5.   waxeeL cenahna

    Hello!
    Naha urang kedah masang pembaruan ieu sanaos kami parantos masang versi béta engké? 😩

  6.   Rafael Pazos Serrano cenahna

    Ieu hartosna TAIG parantos ngaleupaskeun JAILBREAK leres? Masang dina IPAD AIR 1 !! Ayeuna kuring nyaritakeun kumaha kaayaan :))

  7.   Andrés cenahna

    iMessages sareng FaceTime henteu tiasa dianggo pikeun kuring kalayan 8.2 sabab éta tetep dina "Ngantosan aktip ..." Hayu urang tingali kumaha ngeunaan 8.3

  8.   Jose Luis Avalos cenahna

    Sigana mah kuring pikeun ngapdet ka 8.2?

  9.   Adrian cenahna

    Sareng 2G diaktipkeun dina Yoigo!

  10.   Alberto Cordoba Carmona cenahna

    Upami tim Taig henteu acan ngaluarkeun alatna, éta sabab aranjeunna bakal ngantosan Apple ngaleupaskeun ios 8.3 supados henteu nyéépkeun éksploitasi anu aranjeunna kapendakan dina ios 8.2. Meureun waktos ieu bakal janten anu terakhir sareng kami tungtungna ngagaduhan Jailbreak anu ditunggu-tunggu 😀

  11.   Daniel Zuriel Romero Flores cenahna

    Upami kuring parantos némbongan

  12.   Sebastian cenahna

    hi, kuring gaduh patarosan, upami kuring malikkeun sél kuring pikeun masang 8.3, kuring ngadamel cadangan dina iTunes, abdi bakal kaleungitan kamajuan contona FIFA atanapi tempur modern?

    1.    Alejandro cenahna

      Kamajuan disimpen dina cadangan, éta ogé disimpen di Game Center kalayan ID Apple anjeun

      1.    Sebastian cenahna

        Alejandro hatur nuhun.

  13.   Yo cenahna

    Android henteu nyebutkeun emoji anyar dina waktos ayeuna

  14.   Seni Efra cenahna

    Diénggalan. !!! Hayu urang tingali kumaha jalanna

  15.   Iphone xnumx tambah cenahna

    Halo ,
    Anjeun anu ngamutahirkeun, naha anjeun tiasa nyarios upami éta masih kénéh masihan anjeun pilihan pikeun ninggalkeun telepon dina 2G?

    Sareng punten nyarios sareng operator mana

    1.    Nain cenahna

      Upami anjeun ngantep milih 2g, 3g sareng lte, dina Movistar mexico 😉

  16.   Mariano Mottassi Fernandez cenahna

    Éta cet ogé saatos seueur perbaikan, éta bakal tiasa dianggo dina 99%

  17.   David Perales cenahna

    Bétas anu bade pisan sareng konsumsi batréna saé pisan, mudah-mudahan final ieu tetep sami

  18.   Lm cenahna

    Upami anjeun ngantunkeun 2g, nganggo vodafone

  19.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring nembé masangkeunana dina hawa iPad 1 sareng anu saleresna nyaéta jalan lancar ayeuna, yén upami éta gaduh 3 gigs gratis sareng ayeuna 2,7 gigs, nyaéta, langkung seueur deui: /, tapi upami éta kalintang cairanana, sateuacanna di IOS 8.2 multitasking éta lageada, henteu ayeuna 😳

  20.   Jordy cenahna

    MIGUEL HERNANDEZ
    Kuring ngagaduhan béta ios 8.3 dipasang, sareng ngapdet sareng aplikasi umpan balik terus kaluar !!
    Naha éta moal dicabut dipasang deui ??

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Hapus propil teras balikan deui. Bakal ngaleungit

  21.   Jony_28 cenahna

    Keyboard na henteu kaluar pikeun ngasupkeun kode aktivasina dina aplikasi naon, naha éta kajantenan ka anjeun?

    Hatur nuhun.

  22.   Jony_28 cenahna

    Éror na nyaéta kandel diaktipkeun, éta parantos mareumanana sareng éta waé.

  23.   Ivan cenahna

    Ieu nuturkeun kuring laguenado nalika nutup aplikasi tina iPhone 4S -.- upami aranjeunna henteu méréskeunana dina ios 8.4 (sabab kuring yakin yén alat ieu diénggalan ka iOS 9) Kuring badé iPhone 5S sareng kuring moal pernah ngamutahirkeunana. Apple ningkatkeun optimalisasi alat A5 / A5X / A6 sakedik, sabab seueur urang anu masih nganggo alat ieu.

  24.   Yesus cenahna

    Kalayan pembaruan nalika ngamimitian Surat. Kuring nampi pesen ieu:
    Teu tiasa nampi surat
    Gagal nyambungkeun kana sérver

    aya ideu kumaha ngalereskeunana?
    hatur nuhun

    1.    Xab1t0 cenahna

      Surat tiasa dianggo pikeun kuring

  25.   wtf cenahna

    Naha .. nalika update ios énggal medal patarosan anu munggaran dina tulisan ngeunaan Jailbreak? liren janten bajak laut jolin!

  26.   Malaikat Lopez Caba cenahna

    Naha kuring hiji-hijina anu sacara standar sadaya ikon emoji kaluar Asia? Boh anu kuring nampi boh anu kuring kirim ...

    1.    Illicitan cenahna

      Naon hubunganana jailbreak sareng pembajakan, henteu sadayana urang nganggo éta pikeun ngaunduh aplikasi anu dibayar tanpa mayar ..., singgetna, aya jalma pikeun sadayana

  27.   Juan cenahna

    Kanjut… !! Anu naros perkawis Jailbreak, naha henteu ngagaleuh Android ??? Apple ngusahakeun ngaoptimalkeun iOS na saloba mungkin sareng nyingkahan pelanggaran kaamanan, sareng hal anu pangpayunna aranjeunna naroskeun upami parantos aya Jailbreak ..

  28.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Aya anu ngeluh ngeunaan JAILBREAK, Jailbreak sanés pikeun ngaunduh aplikasi gratis, kuring teras-terasan mésér game ti App store, kuring mésér bioshock salami 14 (anu biayana sateuacanna) sareng kuring parantos JAILBREAK parantos dilakukeun, di tukangeun éta kaulinan di ditu nyaéta pangembang anu ngusahakeun éta sareng meryogikeun artos éta pikeun tiasa tuang sareng hirup, kuring ngalakukeun JAILBREAK pikeun masang tweaks anu penting pisan supados iPhone kuring sacara gembleng tactile sareng henteu tombol limbah, sapertos bioprotect (lindungi sadaya aplikasi anu anjeun pikahoyong sidik anjeun, éta cool huh ??) atanapi vistualhome8 (éta sapertos tombol home tapi tanpa dipencet, éta bakal manjangan umur, meureun kuring pencét sakali sapoé, tibatan 100 atanapi 200 !!) ccsettings, tambahkan togel sapertos salah sahiji pikeun mareuman restart atanapi resource, atanapi tombol home, atanapi multitasking, jst, kuring ngan ukur hoyong tilu tweak éta kuring henteu hoyong anu langkung. Pikeun anu kuring lakukeun, hayu urang ngarepkeun yén ku IOS 9 aranjeunna bakal ngalaksanakeunana sareng henteu nganggo JAILBREAK. Salam!

  29.   Andrés cenahna

    Rafael Pazos, henteu nganggo batré virtualhome8 meakeun? Maksad abdi, sensor toél diaktipkeun sadidinten ngantosan nampi ramo kanggo ngagunakeunana salaku tombol bumi, atanapi naha kuring lepat?

    Salam!

  30.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Halo Andrés, upami meakeun tapi sakedik pisan, kuring sok aktipkeun, contona upami kuring ngantepkeun istirahat 8 jam kalayan 100% sareng méakkeun dalapan jam éta sareng kuring ningali éta kuring gaduh batré 80% kanggo meakeun sakedik pisan!! Salam !!

  31.   Matutevip cenahna

    Patarosan, kuring gaduh Iphone 4 s, naha kuring kedah ngamutahirkeun? atanapi anjeunna badé maéhan kuring? malarat

  32.   Rafel Pazos cenahna

    Halo matuvip, babaturan kuring gaduh IPHONE 4s sareng IOS 8.3 sareng tina naon anu parantos dicarioskeun ku anjeunna yén jalanna saé pisan, lumrahna aya katinggaleun sabab prosesorna kapasitas pinuh ku IOS 8, tapi umumna perhatoskeun anu parantos masihan kuring Éta parantos 7/10. Salam

  33.   Andrés cenahna

    halo

  34.   Fernando cenahna

    Éta update paling parah. Éta mangrupikeun dinten anu munggaran kuring nganggo ios dina iPhone 5 sareng masalah batréna teras-terasan. Tuturkeun? LEUWIH PISAN. 9 am 100% ngirim 2 naon 3 sms hasil telepon 3%. Kuring nyambungkeunana pikeun muka éta dugi ka 64%. Unggal pembaruan gaduh kanyamanan anu langkung parah. Kaluar Tim Cook

  35.   Alejandro cenahna

    Kuring dina ios 8.1 sareng Jailbreak sareng kuring hoyong ningkatkeun ka IOS 8.3. Naha kuring kedah ngapdet langsung atanapi ngahanca?

  36.   carmenerea cenahna

    Sateuacan kuring, PDFs diunduh sacara sampurna sareng ayeuna henteu dina dua iPad kuring. Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?

  37.   Alpizar cenahna

    Abdi gaduh masalah 5an kuring, pas kuring ngapdet 8.3 kuring ngagaduhan masalah sareng wallpaper langkung ageung tibatan normal sareng sababaraha ikon henteu katingali.
    Batur tiasa ngabantosan kuring.
    Hatur nuhun.

  38.   Ernesto cenahna

    Hiji patarosan aya anu ngagaduhan masalah Facebook anu nyarios (JIUH COBA)

  39.   Covertest cenahna

    Kuring gaduh iPhone 4s, kuring ngagaduhan 8.2 sareng ayeuna 8.3, kuring parantos nganggo éta salami 3 dinten sareng gancangna ningkat pisan, kinerjana ogé langkung saé pikeun batréna (jelas anjeun kedah mareuman seueur hal anu teu perlu sapertos kitu salaku lokasi, awan, refresh latar sareng sadayana), hal anu kuring perhatoskeun nyaéta kieu: Kuring maénkeun Mortal Kombat X kalayan 8.2 sareng mesinna teuing teuing, kuring henteu tiasa maén langkung ti 2 pertandingan tanpa ngaraos panas pisan. , ayeuna…. kalayan 8.3 pemanasanana minimal, dina kasimpulanana, kuring leres-leres nyarankeun pikeun ngapdet kana vérsi ieu ka jalma anu nganggo Iphone 4S…. ti tanggal 1 dugi ka 10 ... .. hiji 8 atanapi 9.

  40.   Yori cenahna

    Hello:
    Naha aya anu terang kunaon nalika masang IOS 8.3 kuring henteu tiasa nguping audio pidéo anu kuring tampi ku téks atanapi tina youtube.

  41.   Carlos Bautista cenahna

    Kuring ngamutahirkeun 5s abdi ka ios 8.3 sareng Siri henteu ngajawab patarosan anu diucapkeun kuring! Naon anu kuring tiasa lakukeun?