Apple ngaleupaskeun ios 8.4 beta 2 pikeun pamekar sareng béta 1 ka umum.

ios84beta2

Apple nembé ngaluarkeun anu kadua ios 8.4 béta, kalayan ngawangun 12H4086d. Kami émut yén kabaruan utama ios 8.4 museur kana jasa musik direnovasi streaming ti Cupertino, layanan anu diarepkeun pikeun ngaganti iTunes Radio ayeuna (sayogi di Amérika Serikat sareng Australia). Béta ieu sayogi tina halaman wéb Apple Developer Center.

La novelty utama ios 8.4 tiasa dipendakan dina aplikasi musik, pembaruan anu nyandak pamutahiran anu ditunggu-tunggu tina aplikasi kana alat ios kami. Kami émut yén vérsi 8.2 nyangking kana iPhone kami singkronisasi sareng Apple Watch sareng versi 8.3 kalebet emoji multiracial anu anyar sareng perbaikan CarPlay;

Warta anu kalebet dina ios 8.4 béta 1 nyaéta:

  • IOS 8.4 béta kalebet versi sawangan tina aplikasi Musik anu anyar pisan. Kalayan fitur anu kuat sareng tampilan anyar anu gaya, ngaraosan musik anjeun langkung gampil tibatan kantos. Versi sawangan ieu nawiskeun sakedik ningali naon anu urang parantos damel sareng naon anu salajengna - musikna nembé dimimitian.
  • Desain Sadaya-Anyar. Aplikasi Musik ngagaduhan desain anyar anu saé pikeun ngajajah kumpulan musik anjeun langkung gampang sareng pikaresepeun. Ngaropea daptar puter ku nambihan gambar sareng katerangan anjeun nyalira. Nikmati poto hebat pisan seniman karesep anjeun dina Tampilan Artis. Ngawitan maénkeun albeum langsung tina daptar albeum. Musik anu anjeun resep henteu kantos langkung ti hiji témpél.
  • Nembe ditambihan. Albeum sareng daptar bacaan anu nembé ditambahan ayeuna aya di luhur perpustakaan anjeun, sahingga langkung murah pikeun milarian anu énggal. Ukur ketok dina sampéan sareng maénkeun pikeun ngadangukeun.
  • Radio iTunes Aerodynamic. Pendakan musik nganggo iTunes Radio langkung gampil tibatan anu kantos aya. Anjeun tiasa gancang balik ka stasiun karesep anjeun dina Anyar Dimaénkeun. Milih tina pilihan stasion anu diédit-ku-tangan dina Radio Unggulan atanapi mimitian anu anyar ti seniman atanapi lagu karesep anjeun.
  • Mini Player Anyar. Kalayan Pamaén Mini anu anyar anjeun tiasa ningali naon anu maénkeun sareng ngendalikeun playback nalika ngotéktak koleksi musik anjeun. Pikeun muka Ayeuna Muterkeun, cukup ketok dina MiniPlayer.
  • Ayeuna Maén ditingkatkeun. Ayeuna Maénkeun gaduh desain anyar anu saé anu nunjukkeun panutup anjeun sakumaha kuduna. Anjeun tiasa ogé maénkeun musik anjeun sacara real time sacara nirkabel nganggo AirPlay tanpa tinggaleun In Play.
  • Di handap ieu. Ayeuna saderhana pikeun milarian lagu mana ti perpustakaan anjeun anu badé maénkeun - cukup ketok ikon Salajengna dina Now Playing. Anjeun bahkan tiasa nyetél ulang, nambihan atanapi ngaleungitkeun iraha waé anu anjeun pikahoyong.
  • Milarian Global. Ayeuna anjeun tiasa milarian ti mana waé dina aplikasi Musik - cukup ketok dina kaca pembesar. Hasil pamilarian disusun sacara gampang pikeun ngabantosan anjeun gancang mendakan lagu anu sampurna. Anjeun bahkan tiasa ngamimitian stasiun Radio iTunes tina Milarian.

Sapertos sadaya vérsi, béta énggal ieu ogé bakal kalebet stabilitas, kaamanan sareng perbaikan reliabilitas.

 

Hal anu paling penting ngeunaan rilis ieu panginten éta ogé sayogi pikeun urang anu sanés pangembang. Upami anjeun hoyong nyobian, turutan léngkah ieu di handap.

Kumaha carana masang ios 8.4 beta 1 tanpa janten pamekar

  1. Tina iPhone kami, urang asupkeun wéb éta Program béta ios.
  2. Nomer urang ngadaptar.
  3. Kami milih tina alat mana anu bakal kami verifikasi idéntitas urang. Sajumlah bakal dikirim ka alat anu dipilih.
  4. Kami ngenalkeun nomer na nampi dina 4 kotak anu ditingalikeun ka kami.
  5. Kami ngaunduh sareng masang propil (alatna bakal dibalikan deui).
  6. Hayu urang buka Pengaturan / Umum / Parbarui perangkat lunak sareng kami masang versi anyar.

Bug ku aplikasi musik parantos dilaporkeun ku seueur pangguna. Bug éta bakal nyegah sababaraha pangguna ti teu tiasa aksés kana daptar musikna upami aranjeunna henteu ngagaduhan pilihan pikeun nunjukkeun sadaya musik diaktipkeun dina setélan iPhone Ieu bakal kalebet musik anu dipésér ti iTunes Store sareng ditambih ku cara anu sanés.

 Tiasa waé pikeun ngadownload iOS betas perlu didaptarkeun nalika aranjeunna muka kamungkinan sareng datangna ios 8.3


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roner Arteaga cenahna

    sareng ios 9 sumping

  2.   Álvaro Hernán Aragon cenahna

    Teu sangka ios 8.4 parantos kaluar sareng kuring ngagaduhan ilusi yén éta bakal méréskeun wifi 8.3

  3.   Jordy cenahna

    Naha aya anu parantos masangna? Teu mawa cacad serius? naha anjeun nyarankeun pamasangan?

  4.   Virginia Salvatori cenahna

    Kanggo iraha IOS 9 ???

  5.   Fernelis Ranger Agramonte Filpo cenahna

    iOS 9 bakal dipidangkeun dina WWDC énggal dina 8 Juni, sareng dipiharep éta ngan ukur nekenkeun ningkatkeun kinerja, oh éta ngan ukur aya dina alat 64 Bit

  6.   Bego cenahna

    Kuring gaduh 3900 lagu dina iPhone tapi nalika kuring muka Aplikasi Musik éta nyatakeun yén "Henteu Musik" tiasa aya anu ngabantosan kuring?!?!

    1.    Bego cenahna

      Restaur atanapi kumaha?!

      1.    Bego cenahna

        Kuring gaduh perpustakaan musik sadayana di iTunes janten kuring nyambung sareng pupus centang sareng nyingkronkeun sareng parios deui kotak kanggo nambihan lagu nyaéta

    2.    Martin cenahna

      Pablo anjeun angkat ka bagian musik sacara umum / setting / musik sareng aktipkeun sadaya musik sareng voila, salam

    3.    Martin cenahna

      Pablo anjeun angkat ka bagian musik sacara umum / setting / musik sareng aktipkeun sadaya musik sareng voila, salam

  7.   Yesus cenahna

    Halo. Salain tina masalah yén musik henteu ditampilkeun
    Aya sababaraha kasalahan atanapi kasalahan anu sanés anu anjeun parantos kauninga.
    Naha béta pantes diunduh sareng diuji?
    hatur nuhun

    1.    Marxter cenahna

      Kuring gaduh dina iPhone 5S sareng nol drama

    2.    Bego cenahna

      Sedengkeun pikeun aki, aya berita naon?! Hadé atawa goréng atawa sarua?!

      1.    Junior Vargas (@jvcreativo) cenahna

        Pablo, di mana alat sanésna iPhone 4s?

        1.    Pablo Aparicio cenahna

          A 5s.

          Sareng ayeuna kuring bakal ngamutahirkeun entri anu mairan kana kamungkinan bug anu parantos dilaporkeun ku seueur pangguna

  8.   Marcelo Andrés Silva Ravanal cenahna

    abdi masang béta 1 dina ipad kuring sareng 0 masalah, ayeuna kuring masang béta 2 nembé sareng 0 masalah dugi ka ayeuna

  9.   Junior Vargas (@jvcreativo) cenahna

    Gawe rupa dina iphone 5s kuring, naha aya anu nyobian dina 4 atanapi 6?

  10.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Hei Pablo, naha masang ios 8.3 dina iPad Air kuring parantos nyandak 300 megabyte deui ti kuring? Éta ngagaduhan 2.0 gigs sareng nalika kuring dipasang tina iTunes éta ngagaduhan 1,7 dimana ari 300 megabyte éta? Éta iPad abdi 16, punten, aranjeunna bakal ninggalkeun kuring tanpa rohangan ...

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Kuring henteu sadar éta mangrupikeun kaputusan anu diperpanjang. Pariksa setélan / umum / pamakean / ngatur panyimpenan yén teu aya aplikasi anu nyandak langkung seueur ruang tibatan anu kedahna. Salaku conto, cache Telegram ngaganggu kuring kusabab kuring aya dina grup sareng seueur gerakan multimedia sareng dihapus sahenteuna saminggu sakali.

  11.   Jordy cenahna

    Ps Abdi parantos masang na hiji-hijina bug anu kuring ningali nyaéta musik pikeun kaluar atanapi ditayangkeun dina aplikasi musik, waktuna pikeun nyetél sareng ngaktipkeun pilihan anu nyarioskeun nunjukkeun musik; Oh enya, upami anjeun nempatkeun telepon dina modeu pesawat, musik sacara otomatis bakal lirén visualisasi

  12.   Ivan cenahna

    iOS 8.4 beta 1 ngahirupkeun deui iPhone 4S, sacara umum kuring resep pisan kumaha kalancaran pembaruan ieu

  13.   Mary cenahna

    Kuring dipasang ios 8.4 dina iPhone 4s sabab kuring ngagaduhan pembaruan tapi kuring kedah ngaleungitkeun sababaraha aplikasi anu kuring ngadamel cadangan dina ICloud tapi tetep éta ngantunkeun kuring tanpa rohangan pikeun naon waé sareng éta janten lambat pisan sareng unggal waktos nyarioskeun yén kuring kedah ngatur rohangan dina sétting anu Abdi BANTU!