Apple ngaleupaskeun iOS 9 Béta 2 sareng Watch OS 2 Béta 2

ios-9

Kami ngagaduhan dinten peluncuran, salami minggu ieu parantos seueur spekulasi ngeunaan kamungkinan peluncuran Apple, dimimitian ku ios 9 Beta2, anu kami émut prinsipna bakal nyandak fungsi-fungsi anu tangtu sapertos Saver Batre anu fungsina lengkep, tapi henteu datang nyalira, sareng nyaéta Apple parantos mutuskeun ogé ngaluncurkeun béta kadua Watch OS 2 ngan ukur dua minggu saatos diluncurkeun béta kahijina nalika Keynote di WWDC15. Éta parantos siang anu sibuk di kantor antara sékrési dua pembaruan ieu sareng niup kana méja TaiG ngenalkeun Jailbreak pikeun ios 8.3

ios 9 - Béta 2

Ahir hiji firmware sareng awal anu sanés, sareng diarepkeun yén ios 8 moal lulus versi kaopatna, nanging, iOS 9 parantos panas teuing, sigana Apple parantos buru-buru ngaleungitkeun ios 8 saatos masalah stabilitas anu teras-terasan sanaos paningkatan fitur janten raos dina sadaya tingkatan. iOS 9 Béta 2 parantos dileupaskeun ngalangkungan OTA pikeun alat anu sateuacanna masang versi anu munggaran tina béta ios 9. Wangun anyar ieu mangrupikeun vérsi «13A4280e»Sareng numutkeun catetan pikeun pangembang, pembaruan énggal ieu kalebet révisi seueur bug anu, sakumaha anjeun tiasa ngartos, iOS 9 ngagaduhan.

Ieu sababaraha fitur anyar:

  • Konéktipitas AirPlay parantos ningkat
  • Ayeuna urang tiasa ngarobih kecap konci deui dina bagian "Dina Kulawarga" tina iCloud
  • Malikkeun cadangan langkung gancang
  • Surat henteu deui ngadat nalika nyobian nyetak email
  • Kibor pihak katilu damel di Sorotan

Nanging, seueur masalah sanés anu teu acan direngsekeun dina béta kadua, nyatana FaceTime nelepon ka iPhones 6 sareng 6Plus henteu jalan, ogé dina iPad Air 2. Di sisi sanésna, Pusat Permainan sering nabrak nalika didamel. ngeunaan Apple ID sareng aplikasi Musik ngajantenkeun inpormasi ngaleungit, sareng anu sanésna sanés. Tangtosna, aplikasi anu kalebet sareng anu diénggalan sigana tiasa dianggo saéna langkung saé, sapertos Wallet sareng khususna Notes.Kami parantos ngantosan perkiraan konsumsi batré anu dugi ka ayeuna ampir teu kaampeuh di ios 9 anu ngajantenkeun alatna ampir henteu kapake pikeun dinten konvensional unggal dinten.

Pikeun ayeuna urang émut yén ios 9 sayogi pikeun betas na pikeun pamekar, tapi éta panginten dina bulan Juli, Apple bakal mutuskeun ngajalankeun a program béta umum pikeun ios 9 sakumaha anu parantos dilakukeun ku ios 8.4.

Lalajo OS 2 - Béta 2

Versi anyar Watch OS mawa dua fitur anyar pikeun Apple Watch sasarengan dukungan anu ditunggu-tunggu pikeun aplikasi proprietari dina Apple Watch. Béta anyar ieu bakal ngamungkinkeun pamekar ngajalankeun aplikasi tés langsung dina Apple Watch sareng aplikasi-aplikasi éta bakal ngagaduhan aksés pinuh pikeun sénsor jam tangan ogé makuta digital.

Tina sudut pandang komérsial, Watch OS 2 bakalan modeu panginepan anyar anu tiasa urang tingali dina WWDC 15 anu bakal ngamungkinkeun urang ningali waktos saolah-olah urang ngagaduhan jam alarm dina nada anu teu ngaganggu dina poék. Salaku tambahan, sumber pikeun bewara bakal ditingalikeun langkung ageung sareng nyandak tilu kulit anyar kanggo jam. 

Sapertos ios 9, pembaruan éta sayogi ngalangkungan OTA pikeun pamekar anu ayeuna nganggo Watch OS 2 Béta 1. Seueur pamekar anu humandeuar ngeunaan solokan batre sareng kalematan sistem Béta 1Nanging, kami moal tiasa mastikeun konsumsi béta anyar ieu dugi kami terang langkung seueur ngeunaan éta sareng kamungkinan parobahanana.

Juragan ogé parantos diénggalan

OS X El Capitan henteu hoyong sono tari béta dinten ayeuna, sabab Apple parantos ngaluncurkeun Kadua Pamekar Pratinjau ngalangkungan Mac App Store. Sapertos ios 9, seuseueurna pamutahiran na sumping "dina handapeun tudung", nyaéta, urang henteu ningali aranjeunna ku mata taranjang kusabab Aranjeunna parantos ngabaktikeun diri pikeun ngagosok sistem pikeun ngajantenkeun langkung stabil, gancang sareng fungsional. Fitur Catetan anyar, pagawéan layar pamisah, sareng paningkatan Misi Kontrol ayeuna parantos sayogi.

Kami bakal tetep waspada kana kamungkinan parobihan anu teu acan kauninga. Sapertos sareng ios 9, béta umum OS X El Capitan diperkirakeun dina bulan Juli.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.