Apple ngaluncurkeun tempat anyar anu ngamajukeun berita Messages di ios 10

pesen-titik-apel

apel nuturkeun strategi Anjeun marketiniana strategi anu mangrupikeun salah sahiji pilar filsafat utama ti budak di blok. Sareng anjeun kedah terang kumaha ngical, sareng dina Cupertino aranjeunna terang kumaha ngalaksanakeunana lumayan saé.

Apple hoyong masihan mulang ka tempat-tempat anu parantos biasa urang. Aranjeunna kakarĂ©k ngaluncurkeun iklan anyar anu produk henteu diwanohkeun sacara langsung, urang parantos terang yĂ©n akhir-akhir ieu henteu ngamajukeun produk Ă©ta nyalira, tapi langkung promosikeun ciri-cirina; tapi waktos ieu aranjeunna parantos mutuskeun ngamajukeun sistem operasi anyarna pikeun alat sĂ©lulĂ©r: ios 10, sareng khususna renovada aplikasi Pesen. Saatos luncat kami nunjukkeun ieu anu Ă©nggal tempat aplikasi Messages tina ios 10 anyar diwanohkeun pikeun pertama kalina, sareng pangaruh layar tina balon...

Sakumaha anjeun parantos tingali, Tempat anyar ieu béda sareng anu sanésna sabab sacara praktis ngamajukeun aplikasi ios asli 10, sistem operasi énggal pikeun alat sélulér ti Apple. Sareng éta ios 10 sigana mah pembaruan anu paling sering dirobih ku Apple Messages. Kuring pribadi parantos ngamimitian ngagunakeun éta kalayan sagala édisi ios 10, sareng éta sadayana janten langkung visual, sareng langkung raoseun. Animasi, atanapi épék layar, tina téksna rada panasaran, sareng dina tempat ieu animasi anyar tina Latar tukang «balon», di mana urang bakal ningali sababaraha balon anu ngiringan pesen anu urang kirim.

IPhone 7 serba anyar, kalayan pesen anu ekspresif. Sihir praktis.

Jelas Aranjeunna ogĂ© ngamajukeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu Ă©nggalTungtungna, aranjeunna mangrupikeun parangkat bintang Ă©nggalna sareng aranjeunna kedah ngamajukeun sadaya kabaruan dina sistem operasi na sareng alat Ă©nggalna, anu ogĂ© dimana aranjeunna kedah dianggo saĂ© pisan. Janten anjeun terang, tong ragu nyobian aplikasi anyar ieu, unggal waktos kami seuseueurna urang anu gaduh iPhone janten urang kedah ngamangpaatkeun sadaya fitur anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.