Apple ngaluncurkeun tilu pengumuman Apple Watch anyar

Apple-Watch-Digital-touch

Kalayan peluncuran Apple Watch ampir di sakumna dunya, apel gedé parantos nyiptakeun tilu pidéo énggal pikeun ngumumkeun alat andalannya anu anyar. Kami parantos ningali sababaraha pidéo jam tangan pinter Apple dina saluran YouTube na: tutorials, hardware, desain, iklan ... tapi tilu video anyar ieu disebat Naék, Bangkit sareng Urang mangrupikeun bagian tina kampanye iklan anyar Apple pikeun naekeun penjualan Apple Watch anjeun. Tilu pidéo ieu nunjukkeun seueur kagiatan anu dilakukeun ku jalma dina dinten normal sareng kumaha nonton pinter dina Big Apple tiasa ningkatkeun kahirupan urang.

Cupertino sareng pidéo anu émosional na, ayeuna giliran Apple Watch

https://www.youtube.com/watch?v=a8GtyB3cees

Dina video mimiti disebut Up Kami ningali sadayana anu tiasa dilakukeun ku Apple Watch hubunganna olahraga sareng kagiatan fisik: aplikasi pikeun ngukur aktivitas fisik urang, ngingetkeun urang nalika urang atos lami linggih, pamuter musik, peta lumpat ngurilingan kota atanapi naék sapédah sareng seueur hal-hal sanés anu tiasa urang laksanakeun kalayan alat dina pigeulang urang.

https://www.youtube.com/watch?v=x4TbOiaEHpM

En Us Éta ngeunaan masalah hubungan: silaturahim, pasangan ... sareng Apple Watch urang tiasa ngirim detak jantung urang, muka obrolan sareng gambar, ngirim emotikon, ngirim pesen (ngalangkungan Siri sareng Messages), muka panto sababaraha hotél, mayar Apple Pay, tingali bewara tina iPhone kami sareng seueur hal-hal sanés.

https://www.youtube.com/watch?v=qQcFvamzdno

Sareng dina pengumuman terakhir ieu, Naék, Kami ningali fungsi sanésna langkung pokus kana naon Apple Watch éta sorangan: jam hiji. Urang tiasa ngarobih desain jam, ngahurungkeun sareng mareuman ngalangkungan jasa otomasi bumi, nampi telepon, nyetél alarm sareng mareumanana sareng tangtosna, nampi acara tina almenak urang disingkronkeun sareng iCloud, salaku conto.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.