Apple ngaleupaskeun béta kaopat tvOS 10.0.1

apel-tv

Aya hiji minggu deui sahingga urang tiasa ningali berita anu Apple gaduh kanggo Macs, komputer ti guys ti Cupertino, alat-alat anu parantos lami teu diénggalan sareng anu seueur yakin yén warta hébat bakal sumping. Naha anjeun émut kana kasus Apple TV? Hal anu sami kajadian di dinya, jaman anu hébat tanpa update dugi ka ti Cupertino ngaluncurkeun anu anyar. Apple TV anu sumping pikeun ngarobih cara nonton tipi di bumi urang.

Apple TV generasi kaopat énggal, dipirig ku sistem operasi énggal pikeun Apple TV, tvOS, sareng ku sabab éta dunya kamungkinan anyar. Apple masih kénéh resep, sareng hoyong urang ngagaduhan alat anu pangsaéna anu kantos didamel di ruang keluarga urang, Apple TV generasi kaopat. Sareng upami kami tetep update sareng berita ngeunaan iOS 10 betas (sistem operasi Apple iDevices), dinten ieu urang kedah nyarioskeun perkawis béta anyar (anu kaopat parantos) anu Apple ngaluarkeun tvOS 10.0.1.

Mimiti anjeun nyarioskeun yén kami nyanghareupan a béta pikeun pamekar, béta anu sumping 10 dinten saatos anu sateuacanna, béta katilu 10.0.1. Pikeun kéngingkeunana, anjeun ngan ukur kedah sambungkeun Apple TV anjeun kana komputer ngalangkungan kabel USC-C kana kabel USB-A. Unduh éta file pembaruan ti pusat pamekar apel teras pasang di samping profil tvOS béta.

Tangtosna, tina sudut pandang kami hal anu pangsaéna ngeunaan tvOS nyaéta ngantosan ... Ieu henteu sapertos béta ios, nyatana aranjeunna henteu ngajalankeunana bahkan dina versi umum, janten antosan sakedap sabab Apple moal lami ngaluncurkeun tungtung vérsi tvOS 10.0.1. Naon deui, tvOS 10.0.1 beta 4 henteu nyayogikeun berita penting (ngaleungitkeun perbaikan bug), janten anjeun moal sono hiji hal ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Abdi hoyong ningali pembaharuan tina Apple TV pikeun ngadorong kuring mésérna.