Apple ngamajukeun iPhone 6s ti App Store ngalakukeun SPAM

spam-iphone-6s

Aya jalma anu mikir yén dina pamasaran naon wae jalanna. Jigana tiasa dilakukeun ampir: naon waé, angger waé pangguna henteu ngaganggu urang. Sareng éta anu tiasa Apple lakukeun upami naon anu urang tingali sababaraha pangguna sering diulang: sababaraha pangguna parantos mimiti ningali Iklan iPhone 6s di App Store. Tapi sanés bagian anu biasa anu nyarioskeun perkawis aplikasi anu bakal hébat dina iPhone pangénggalna, upami sanés jandéla anu nembongan dina layar pinuh nyarioskeun iPhone 6s.

Upami ieu nembongan ka kami dina halaman wéb atanapi jasa sanés kami bakal nyauranana spam. Upami Apple ngalakukeun éta di toko aplikasi nyalira urang bakal nyauran ... SPAM. Éta henteu gaduh nami anu sanés, kacuali urang ngan ukur ningali jinis iklan ieu unggal-unggal urang masang sistem operasi, sabab éta ogé kajadian sareng aplikasi Apple nyalira: aranjeunna nyarioskeun ngeunaan éta, kami unduh (atanapi henteu) sareng henteu deui Urang tingali jandela éta deui nganggo aplikasi Cupertino.

Kuring ningali jandéla pop-up ieu, anu ngingetkeun pisan gambar aplikasi Apple Store iOS, tadi wengi. Éta némbongan ka kuring dina iPhone 5s sareng dipasang ios 9.0.2, janten henteu ngan ukur nembongan dina vérsi ios pang anyarna anu sumping ka kami Salasa kamari. Éta ogé parantos nembongan ka pangguna anu ngagaduhan ios 9.1 dipasang sareng hiji-hijina hal anu sadayana kasohor nyaéta iPhone anu ngaksés App Store nganggo iPhone tina modél sateuacana, nembongan bahkan pikeun pangguna anu gaduh iPhone 6.

Sacara logika, iklan jenis ieu rada ngaganggu, janten kuring ngan ukur ngarepkeun ieu henteu janten pakewuh pikeun Apple. Ampir naon waé anu aya dina pamasaran, tapi konsumén anu ngaganggu teu kedah janten pilihan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Nya, henteu aya anu kaluar ti kuring ...

  2.   Álvaro cenahna

    Éta sumping ka kuring kamari, tapi kuring henteu masihan langkung pentingna, kuring ngaleungitkeun éta sareng éta, sigana henteu saé pisan pikeun masihan pentingna yén sadayana masihan, meureun aya anu henteu terang ngeunaan iPhone anyar sareng éta bakal aya gunana pikeun aranjeunna.

  3.   Paxk cenahna

    Halo. Kuring ngagaduhan 6s plus, sareng sababaraha minggu unggal dinten kuring lebet ka toko aplikasi, halaman, nomer sareng aplikasi intina nembongan. Kuring terang aya apel tapi upami kuring henteu ngaunduh éta bakal sabab kuring henteu peryogi aranjeunna. Ganggu pisan kuring yén kuring kedah pencét batal di luhur pikeun neraskeun ka toko aplikasi. Tina naon anu anjeun carioskeun, éta sami sareng anu kaluar pikeun anjeun dina iklan tapi kalayan produk anu sanés.

  4.   Alex cenahna

    Éta kajantenan kuring ayeuna, sareng iklan cologne, nalika kuring lebet kana halaman ieu.

  5.   Andrés cenahna

    Ngaganggu mangrupikeun pariwara halaman ieu dina vérsi sélulér, éta henteu tiasa dicekel.

  6.   Antony cenahna

    Iklan dina halaman ieu ... Éta leres-leres langkung parah tibatan narkoba, teu kakantun pidéo na ...

  7.   Paxk cenahna

    Naha anjeun henteu nganggo pameungpeuk? Kuring gaduh iklan tina situs ieu diblokir ku ngaganggu.

  8.   Pablo Aparicio cenahna

    Éta henteu tiasa dibandingkeun. Anjeun kedah mayar alat pikeun ningali iklan anu kuring carioskeun di dieu. Apple henteu bakal peupeus upami henteu ngaiklankeun nanaon dina App Store. Blog ngalakukeun. Hal Apple sapertos mayar aplikasi sareng di luhur ningali pariwara. Éta ibarat muatan anjeun dua kali. Upami blog sapertos muatan ieu (Panon, kuring henteu naros), moal peryogi publisitas.

    Pikeun tiasa ngabandingkeun, pangguna anu ningali pariwara kedahna mayar kanggo ngaksés wéb. Ayeuna iPhone upami éta bakal ngecas pangguna sareng iklan. Éta masalah sareng naon anu kuring wadul di dieu, saatos mayar alat sareng ningali iklan. Kuring henteu ngawadul ngeunaan pariwara, upami sanés ngeunaan ningali éta saatos mayar. Duanana kedah dilakonan.

    Hiji salam.

  9.   Hugo cenahna

    Dina hal ieu ogé muncul ka kuring dina vérsi anu jauh langkung jauh, 8.4.1 dina iPhone 5s.