Apple ngamungkinkeun anjeun henteu masang ios 15 upami anjeun teu hoyong

ios 15 henteu dipasang

Salah sahiji pilihan anu ditawarkeun ku Apple dina versi sistem operasi pangénggalna pikeun iPhone sareng iPad ieu sanés masang versi anyar dina éta. Leres, sigana tiasa kontradiktif kusabab berita iOS 15 sareng iPadOS 15 sadayana sigana rada wareg tapi pastina aya sababaraha pangguna anu teu hoyong masang vérsi anyar ieu pikeun alesan naon. Kukituna Apple ngamungkinkeun pangguna pikeun ngalangkungan vérsi ieu upami anjeun pikir henteu perlu diperbarui.

Ku henteu ngamutahirkeun ka ios 15 anjeun moal kaleungitan update kaamanan

Ieu mangrupikeun hal anu penting anu kedah diémutan upami urang henteu ngamutahirkeun kana ios 15, sareng éta kami bakal terus nampi pembaruan kaamanan nalika éta némpél. Pikeun ngalakukeun ieu, Apple ngaktipkeun pilihan dina Setélan anu ngan ukur pikeun ngapdet versi kaamanan. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kudu muka Setelan konfigurasi iPhone, iPad atanapi iPod, teras pencét dina Umum> Pembaruan parangkat lunak> Pembaruan otomatis teras cabut pilihan pembaruan otomatis. Ku cara kieu urang tiasa ngaktipkeun pilihan pikeun nampi pembaruan ti ios 14 tanpa angkat ka ios 15.

Tiori anu mungkin ngalangkungan jaringan ngeunaan pilihan ieu nyaéta pikeun vérsi ios salajengna, anu janten 16, mungkin Apple peryogi paningkatan RAM dina alat-alatna. Ieu bakal nyababkeun sababaraha di antawisna bakal kéngingkeun berita sareng éta sababna Apple ngalaksanakeun uji coba pilot ieu dina versi ios 15 anu masih tiasa dianggo dina alat sapertos sateuacan iPhone X atanapi yuswa salaku iPad Air 2 kanggo conto ... Bisi naon kamungkinan Luncat anu mungkin pikeun vérsi salajengna sareng kuring nyalira nyarankeun yén upami anjeun tiasa, perbarui kana versi pangénggalna anu aya anu ayeuna ios 15.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.