Apple ngamungkinkeun anjeun mulangkeun file iCloud, kontak, almenak sareng panginget iCloud anu dihapus

iCloud-Poto

Pasti anjeun parantos mikirkeun langkung ti sakali: upami kontak kuring dihapus tina alat kuring, éta sacara otomatis bakal dihapus tina iCloud, kusabab parobihanana langsung disingkronkeun, kumaha kuring tiasa nga-cageur deui? Patarosan ieu dugi ka kamari ngagaduhan jawaban anu sesah, sareng dina sababaraha waktos sering waé (dina kasus anu pangsaéna) ngalangkungan restorasi alat anjeun pikeun kéngingkeun salinan cadangan. Tapi ayeuna Apple parantos nambihan fungsionalitas anyar pikeun iCloud.com anu ngamungkinkeun anjeun cageur file anu dihapus tina drive iCloud, kontak, almenak sareng panginget. Kami masihan anjeun detil di handap.

Pikeun ngahanca data ieu anjeun kedah aksés kana wéb iCloud.com sareng ngaidentipikasi diri anjeun nganggo data aksés anjeun. Upami anjeun gaduh verifikasi dua léngkah diaktipkeun, éta bahkan bakal nyungkeun anjeun lebetkeun kode anu dikirim ka alat anu dipercaya. Sakali lebet, pencét dina Setélan, ikon di belah katuhu handap, sareng gulung ka handapeun halaman. Di kénca anjeun bakal mendakan pilihan anu urang pilari.

Balikkeun-file

Malikeun file

Daptar daptar file anu dihapus tina iCloud Drive nembongan. Anjeun tiasa milah dumasar kana nami atanapi tanggal upami anjeun resep. Pencét kana salah sahiji anu anjeun hoyong balikeun sareng otomatis bakal balik kana folder iCloud Drive anjeun. File ngan disimpen salami 30 dinten, saatos éta aranjeunna bakal dileungitkeun sacara permanen.

Balikkeun-Kontak

Balikkeun Kontak

Kontak Éta henteu tiasa disimpen deui hiji-hiji, tapi sacara ageung. Anjeun bakal mendakan salinan cadangan anu disimpen (kuring henteu terang pola naon anu dituturkeun) sareng ku ngaklik tombol balikkeun, kontak éta bakal ngagentos anu aya dina sadaya alat ku akun iCloud anu sami. Tangtosna, anu anjeun ayeuna gaduh sateuacan ngagantikeunana bakal diarsipkeun dina cadangan ieu upami anjeun badé dipulangkeun deui.

Malikkeun-Almenak

 

Balikkeun Almenak sareng Panginget

Almenak sareng panginget tiasa dianggo sami, malikkeun di blok sareng nyimpen anu ayeuna janten anjeun tiasa ngémutan deui upami anjeun peryogi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   amerika rodriguez cenahna

    Lepat kuring ngahapus folder panginget, éta henteu némbongan dina mulangkeun, dimana deui tiasa dimana? Kuring ngagaduhan inpormasi anu penting pikeun kuring, kuring kedah nyandak deui sareng kuring henteu tiasa mendakanana, kumaha kuring ngalakukeunana?

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Aranjeunna kedah aya, éta mangrupikeun hiji-hijina tempat anu tungtungna nalika anjeun mupus naon-naon tina alat anjeun.