Apple ngamutahirkeun aplikasi Jauh na kanggo ios 7

jauh01

Saatos datangna sistem Apple énggal pikeun alat-alat urang sadayana pamekar ngamutahirkeun aplikasi na keur Jantenkeun aranjeunna cocog sareng ios 7 duanana dioperasikeun sareng diadaptasi kana desain anyar sistem anyar ieu.

Kumaha carana tiasa kirang Apple ogé ngamutahirkeun aplikasina sakedik-sakedik sareng ayeuna giliran aplikasi jauh, pikeun anu henteu terang éta nyaéta aplikasi anu kami tiasa ngatur iTunes sareng Apple TV tina iPhone kami sareng tina iPad kami.

La Vérsi 4.0 kaasup a panganteur pamaké lengkep dirombak Pikeun nyocogkeun antar muka tina ios 7 anyar, pembaruan ogé ngajantenkeun aplikasi ieu cocog sareng iTunes versi 11.

Jauh dirancang pikeun singkronisasi sampurna sareng iTunes anyar. Éta langkung saderhana, langkung gampang. Kalayan ukur sababaraha ketukan dina iPad, iPhone, atanapi iPod touch anjeun, anjeun tiasa nambihan lagu-lagu anyar pikeun didangukeun ngalangkungan iTunes dina Mac atanapi PC, atanapi Apple TV. Pilih daptar puter, lagu sareng albeum saolah-olah anjeun aya dihareupeun komputer atanapi Apple TV. Anjeun tiasa ogé maénkeun éta tina iCloud sareng iTunes Match dina Apple TV.

Di dieu anjeun gaduh sababaraha screenshot aplikasi dina iPhone

[appimg 284417350]

 

• Kontrol iTunes sareng Apple TV ti mana waé di bumi anjeun.

• Pariksa lagu salajengna.

• Anjeun tiasa ningali sadaya lagu dina albeum kalayan tampilan anu dilegaan dina iPad.

• Ngareureuhkeun, mundur, maju gancang, ngacak, sareng ngatur volume dina iPhone, iPad, atanapi iPod touch anjeun

• Nyiptakeun sareng ngapdetkeun daptar puter iTunes, kalebet daptar puter Genius

• Milarian sadayana perpustakaan iTunes

• Kontrol iTunes pikeun ngirim musik ka speaker AirPlay

• Ngadalikeun volume unggal panyatur mandiri

• Anggo gerakan saderhana pikeun ngendalikeun Apple TV

• Lebetkeun téks nganggo kibor

• Kontrol dibagi perpustakaan iTunes sareng Apple TV anyar

Inpo leuwih: Upami anjeun mésér alat ios saatos 1 Séptémber sareng mésér aplikasi iWork, Apple bakal ngembalikan artosna


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.