Apple ngamutahirkeun firmware AirTag dina dasar rolling

Apple AirTag

Dinten ieu, Kemis, anyar versi firmware AirTag anyar. Sapertos biasa di perusahaan, kami henteu gaduh inpormasi ngeunaan warta anu dibawa ku pembaruan ieu. Kalayan AirTags, unggal pembaruan mangrupikeun misteri.

Sareng masalah "misterius" anu sanés nyaéta cara pembaruan bakal dilaksanakeun. dina cara staggered. eta dimimitian dinten pikeun sababaraha unit, sarta bakal mungkas dina 13 Mei, kalawan 100% alat diropéa. Janten tong hariwang, sareng AirTags anjeun bakal turun iraha waé ...

Ngan sababaraha jam ka tukang, Apple ngaluarkeun update firmware anyar pikeun AirTag na. Janten dina sababaraha dinten ka hareup urang bakal ngalih ti gaduh versi ayeuna 1.0.291 ka anu énggal 1.0.301. Sareng ati-ati yén kuring nyarios "dina sababaraha dinten ka hareup".

Sapertos biasa dina apdet pikeun pelacak Apple, anu ti Cupertino biasana henteu nginpokeun ka kami ngeunaan warta anu aranjeunna kalebet dina catetan biasa ngeunaan apdet, sapertos anu aya dina kalolobaan alat perusahaan. Jadi sakali deui urang bakal ditinggalkeun tanpa nyaho naon perbaikan eta incorporates versi anyar ieu.

Sareng waktos ieu, pembaruan bakal dilaksanakeun sacara bertahap pikeun sadaya alat pangeusina. AppleSWUpdates nunjuk kana akun anjeun Twitter yén firmware anyar bakal ngahontal hiji persén pamaké pikeun kahiji kalina kiwari. Éta bakal ngahontal 3 persén pangguna dina 25 Méi sareng 9 persén dina 13 Méi. Peluncuran kedah lengkep pikeun sadaya unit operasional dina XNUMX Mei.

Éta hartina lamun trackers anjeun geus dina versi 1.0.301, aranjeunna geus ngajalankeun software panganyarna ti Apple. Lamun henteu, tong asa-asa pang anyarna dina 13 Méi anjeun kedahna parantos diropéa.

Kadang-kadang Apple ngagunakeun sistem apdet alat ieu dina dasar staggered. Éta henteu ngalakukeunana, langkung-langkung supados henteu jenuh serverna, sabab ukuran firmware AirTags pikaseurieun upami urang ngabandingkeunana sareng apdet biasa tina iPhone atanapi iPad, sareng urang henteu deui ngobrol ngeunaan Mac.

Kalayan cara ieu apdet bertahap, Apple tiasa ngaréspon gancang sareng nyorong pembaruan anu bermasalah sateuacan ngahontal sadaya drive. Janten urang bakal sabar, sareng ngantosan sababaraha dinten kanggo ningali upami pelacak kami parantos diropéa.

Kumaha pariksa naha AirTag kami parantos diropéa

Dina cara nu sarua yén éta lumangsung kalawan AirPods, Apple teu ngidinan Anjeun pikeun "maksa" alat Anjeun pikeun ngapdet. Ngan tetep caket kana iPhone anjeun, sareng ngantosan apdet lumangsung sacara otomatis.

Anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ningali upami éta parantos dilakukeun, ku cara anu saderhana pisan. Buka aplikasi Find My dina iPhone, iPad, atawa Mac Anjeun. Pilih tab nu dilabélan "objék". Pilih nu Airtag ngeunaan nu Anjeun hoyong tingali leuwih rinci. Ketok ikon batré di handap nami AirTag sareng nomer séri sareng versi firmware bakal ditingalikeun. Kitu cenah, anjeun bakal ningali firmware anyar 1.0.301 sateuacan 13 Mei. Di momen, milik teu acan diropéa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.