Apple ngadatangan Nintendo dina perjalanan di Jepang

tim-masak-jepang

Tim Cook ayeuna nuju ngumbara di Jepang, sareng parantos ngamangpaatkeun éta perjalanan kanggo pendak sareng eksekutif Nintendo sareng parantos mampir fasilitasna kanggo nyarios sareng anu nyiptakeun Mario Miyamoto, anu éta aya dina inti utama anu Apple ngenalkeun iPhone 7, Apple Watch anyar sareng AirPods kontroversial. Salami acara éta, Miyamoto ngumumkeun Super Mario Run, anu parantos sayogi sateuacanna ti saprak 7 Séptémber di App Store, sareng mangrupikeun gim Nintendo anu munggaran dina franchise anu paling dipikacinta ku sadaya pangguna.

Super Mario Run App Store

Super Mario Run, anu ngagaduhan diarepkeun dugi ka App Store sateuacan akhir taun, mangrupikeun gim jinis pelari anu teu aya tungtungna anu tiasa dimaénkeun ku ngan hiji leungeun. Mimitina, kaulinan ieu bakal sumping sacara éksklusif pikeun pangguna Apple, pikeun engké ngahontal platform Android.

Pas anjeunna dugi ka Jepang, Tim Cook nyebarkeun kadatanganna di nagara matahari terbit dina akun Twitter na. Cook engké dipasang gambar anyar dina Twitter anu anjeun tiasa ningali kumaha anjeunna mikaresep Super Mario Run di fasilitas Nintendo di Kyoto sareng dimana panyipta gim Miyamoto ogé ayana. Cook hoyong ningali nyalira yén kaulinan ieu tiasa dimaénkeun kalayan sampurna.

Sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, saha waé pangguna anu hoyong waspada ngeunaan datangna Super Mario Run ka App Store anjeun tiasa daptar di App Store. Tapi sateuacan kadatangan Nintendo parantos ngaluncurkeun sakumpulan stiker Mario anu cocog sareng aplikasi ios 10 Messages anu direnovasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   José cenahna

    Kaleresan kuring nguciwakeun pisan ... "kami sadayana" ngarepkeun Mario gratis, sanés lumpat ... hésé pisan pikeun aranjeunna kéngingkeun pertandingan dina kaayaan anu saé sareng sanés pertandingan anu bakal bertahan sabulan payun , anjeun bosen diblokir atanapi sok sami