Apple ngamutahirkeun iTunes pikeun ngabantosan kami mendakan musik klasik dina Apple Music

itunes musik klasik

Anjeun anu anjeun ngupingkeun nyebatkeun klaim radio musik publik di Spanyol, sareng éta upami anjeun nganggap diri anjeun resep musik anjeun kedah ngupingkeun musik tina sagala rupa. Sareng upami anjeun henteu ngupingkeun sadayana, dinten Saptu sapertos dinten ayeuna mangrupikeun dinten anu pangsaéna pikeun ngamimitian mendakan kord anyar ku headphone anu luar biasa anu anjeun énggal-énggal (éta Beats murni anu anjeun mésér di Apple Store di lingkungan anjeun). Sareng nyatana ayeuna-ayeuna teu aya anu ngagaduhan alesan pikeun ningalkeun bunderan musik anu langkung komérsial, yén saé pikeun ngadangukeun lagu-lagu anu hébat, tapi ogé saé pikeun mendakan hal-hal anu énggal ...

Sareng kuring nyarios yén teu aya anu ngagaduhan alesan sabab urang ngagaduhan seueur rupa layanan musik streaming anu nawiskeun kami musik kalayan bitrate anu cukup ditarima pikeun ngadangukeun naon waé jinis musik. Sareng warta dinten ayeuna aya hubunganana sareng mendakan musik. Sareng éta anu anyar sareng dikritik Apple Music nembé ngalebetkeun paningkatan pikeun urang pikeun mendakan musik klasik, sareng paningkatan ieu parantos dibarengan ku pembaruan iTunes ...

Una update pikaresepeun sabab éta henteu ngan ukur nyandak urang klasik «Stabilitas aplikasi sareng perbaikan kinerja« (mana ogé), update anyar ieu tina iTunes nyandak kami kamampuan pikeun milari komposer sareng palaku dina mesin pencari Apple Music.

Ieu anu dicarioskeun ku urang-urang ti Cupertino di log pembaruan tina vérsi anyar iTunes, éta Vérsi 12.3.2:

Pembaruan ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali karya, komposer sareng palaku nalika ngotéktak kategori musik klasik tina katalog Apple Music. Salaku tambahan, éta kalebet stabilitas sareng pamutahiran kinerja pikeun aplikasi.

Tangtosna, anjeun kedah terang yén ieu ngan tiasa ditingali ku anu ngalanggan Apple Music, tapi tanpa diragukeun éta mangrupikeun warta anu saé. Janten ayeuna anjeun terang, lumpat pikeun ngaunduh pembaruan iTunes anyar ieu (sayogi pikeun Mac sareng Windows), sareng resep kana klasik.

Poto anu ngagambarkeun tulisan (urang ningali RAI National Symphony Orchestra) mangrupikeun bagian tina galéri MYTH SettembreMusica di Flickr (CC BY 2.0).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.