Apple mingpin Penempatan Produk dina pilem sareng tv

panempatan produk apel 50 nuansa Dina dunya iklan aya seueur cara dimana perusahaan tiasa ngadamel penampilan dina salah sahiji média iklan anu ditawarkeun. Salah sahiji pangrojong anu paling ditungtut nyaéta ayana eusi audiovisual (pilem sareng televisi) ngalangkungan anu dikenal salaku Nempatkeun Produk (ngadamel ayana mérek muncul langsung dina pigura tina pilem atanapi bab), tindakan anu lumayan mahal tapi cukup épisién pikeun perusahaan kusabab dampak tinggi anu ngahasilkeun para penonton.

Sareng upami urang nyaritakeun yén pigura anu mingpin tulisan ieu tina pilem na Lima Puluh Nuansa Abu anjeun bakal satuju sareng pangaruh anu a MacBook némbongan dina adegan. Adegan anu nyiptakeun inohong box office anu luar biasa (sakitar 71 juta euro) sareng kumargi éta parantos ngagaduhan seueur pemirsa. Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji conto anu nguatkeun ulikan Brand Channel, anu negeskeun éta Apple sakali deui janten raja Penempatan Produk.

katingalina Apple parantos aya di 9 tina 35 pilem anu paling luhur ti Amérika Serikat, ngaleuwihan ka mérek anu ahli dina ieu, sapertos CocaCola atanapi Sony. Éta pisan sababna naha Apple parantos kéngingkeun penghargaan pikeun mérek kalayan ayana paling hébat dina perdana paling parah di Hollywood. Ayana anu parantos ningkat berkat padamelan anu aranjeunna laksanakeun di Cupertino pikeun ningkatkeun tim Buzz Marketing sareng ngahontal nguruskeun pangsaéna sareng perusahaan produksi pilem.

Dina pidéo samemehna anjeun tiasa ningali sakumaha jauhna ayana mérek apal dina pilem. Adegan tina pilem pamungkas tina Kaptén Amérika anu protagonis ngembangkeun plot dina a Apple Store, bahkan sorangan Karyawan unggulan Apple campur dina tindakan ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge Amarillas cenahna

    Kaleresan aya nunjukkeun, kuring henteu terang naha éta mangrupikeun kampanye iklan agrésif tapi dina taun-taun ayeuna aranjeunna sering muncul dina pilem. Nalika sateuacan éta mérek sanés anu mendominasi panempatan produk. Saga 007 mangrupikeun conto anu kejem.