Apple ngarencanakeun ngawangun kantor pusat di lokasi London anu bersejarah

battersea_general

Apple ngagarap ngadegkeun "kampus" anyar, tapi waktos ieu di luar Amérika Serikat, urang nyarios sapertos teu tiasa di tempat sanés, London, di daérah Stasion Tenaga Battersea anu bersejarah. Ayeuna daérah éta aya dina prosés restorasi saatos ditilar langkung ti 30 taun, janten Apple ngarencanakeun bérés restorasi sareng ngadegkeun dirina di daérah sekitar 2021. London tetep janten tempat anu pikaresep dimana multinasional ti sakumna dunya ngadegkeun markas sareng "markas" na, Apple henteu tiasa kirang, utamina ku hubungan anu saé antara perusahaan Cupertino sareng nagara Inggris.

Ieu bakal janten kantor Apple anu paling ageung di luar Amérika Serikat, sakitar 46.500 méter pasagi taneuh. Éta sigana mangrupikeun léngkah munggaran Apple pikeun ninggalkeun kantor pusatna di Cork, Irlandia, dimana éta padamel langkung ti 4.000 padamel lokal. Kami henteu terang naha perpindahan ieu parantos dianggap lami, atanapi mangrupikeun réspon munggaran Tim Cook kana panerapan Komisi Éropa kusabab kurangna kabersihan finansial perusahaan Cupertino di Irlandia.

Sakuduna Apple bakal nganggo lokasi ieu pikeun daérah sumber daya manusa sareng kauangan na ti taun 2021. Perwakilan Apple nyarios yén éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun damel sareng kolaborasi sareng lokasi bersejarah.

Dina tanggal anu parantos ditangtoskeun, 40% tina renovasi struktural bakal réngsé sareng tiasa dimungkinkeun pikeun nyicingan 3.000 pagawé. Karya restorasi munggaran bakal dimimitian Désémber ieu, tapi sanés sanés hijina tempat di Inggris tempat Apple damel, Tumben ngarencanakeun ngadamel situs di Hanover Street sareng James Street dugi restorasi rohangan di Battersea réngsé. Samentawis éta, pangwangunan Kampus 2 di California ngabéréskeun detilna, kami ngarepkeun éta réngsé réngsé dina usum semi taun ieu sareng kami bakal nunjukkeun poto-poto éta pas Apple ngabagi aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adonan cenahna

    Aranjeunna henteu tiasa milih anu langkung saé, Battersea mangrupikeun daérah anu pangsaéna di London sareng pikeun catetan kuring henteu nyatakeun kusabab kuring cicing di dinya 😛