Apple Ngenalkeun New iMac sareng M1 Chip

Revolusi Mac dimimitian ku presentasi tina chip M1 ku Apple. Ninggalkeun Intel pikeun mendesain prosesorna sorangan ditandaan sateuacan sareng saatos dina sajarah Mac. Éta sababna Apple parantos mutuskeun kanggo maju sareng nampilkeun iMac énggal kalayan chip M1, kalayan layar 24 inci, sayogi dina sababaraha rupa warna, kalayan desain kompak sareng bérés ipis pisan, anu nunjukkeun évolusi lengkep taun pamekaran iMac.

24 inci layar abadi, iMac énggal sareng chip M1

IMac anyar menonjol, di luhur sadayana, pikeun integrasi Chip M1, produk anyar anu ditambihan kana komputer anu parantos dipidangkeun dina akhir taun kamari ku Apple sareng anu ngamimitian parobihan révolusionér dina arsitéktur Apple. Sorotan na kanaékan kinerja dibandingkeun sareng iMac sateuacanna 21.5 inci.

Nyatana, pangirangan wates sareng pigura dina desain na ngadamel ukuran anu sami meureun aya layar 24 inci. Kalayan langkung ti 11.3 juta piksel, layar ieu janten salah sahiji anu pang saéna didamel ku Apple dina iMac.

Éta ogé penting pikeun nekenkeun warta dina tataran audio, mikropon sareng kaméra. Éta ngahijikeun layar Facetime HD anu sanggup ngarékam sareng néwak gambar kalayan résolusi 1080p.

Hasta boga 4 palabuhan USB-C, dua cocog sareng Thunderbolt, salian ti ngahijikeun sistem pengisian anu anyar sami sareng MagSafe. Salaku tambahan, basa muatan anu nyambungkeun kana lampu ngahijikeun konéktipitas Ethernet, hal anu énggal henteu katingali dugi ka ayeuna.

Jalan pintas anyar dilebetkeun kana keyboard: Spotlight, Emoji, jsb. Sareng dina sami Touch ID terintegrasi, tiasa muka konci iMac ku sidik kami. Naon deui, Anjeun tiasa ngaganti pangguna dumasar kana sidik jari anu muka konci iMac.

Harga sareng kasadiaan iMac énggal

IMac bakal sayogi dina tujuh warna anu sanés sareng bakal dimimitian di dollar 1299. IMac munggaran bakal mimiti ditangtayungan dina 30 April sareng unit munggaran bakal mimiti sumping sapanjang bulan Méi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.