Apple ngagabung sareng UnionPay dugi ka Cina

pasagi-apel-bayar

Di Apple sigana mah aranjeunna nepi ka irung pisan keur gelut jeung bank ambéh maranéhanana nyoba nyebarkeun komisi anu ditagihkeun ka padagang nalika mayar nganggo kartu kiridit. Bank sanés kanggo damel sareng buktina ieu waktos anu diperlukeun pikeun ngahontal ka nagara-nagara sanés. Nalika kami pikir éta kusabab ngalalaworakeun Apple, tétéla éta lepat bank.

Dina raraga dilegakeun gancang di nagara-nagara sanés, Apple ngahontal perjanjian sareng perusahaan anu béda pikeun tiasa sumping gancang-gancang, sapertos kasus American Express, anu berkat aliansi na, moal lami deui turun di Spanyol, Hong Kong sareng Singapura.

Tapi pikeun ngahontal Cina, salah sahiji pasar anu paling penting pikeun Apple ayeuna, upami sanés anu paling penting, Apple kedah gaduh pasangan sareng UnionPay pikeun gancang ngembangna sakumna nagara kalayan boro investasi nanaon. Aliansi ieu bakal ngijinkeun sadaya pemegang kartu UnionPay nganggo sistem pembayaran éléktronik Apple ngalangkungan iPhone atanapi Apple Watch.

Pikeun mayar, pangguna kartu UnionPay ngan ukur kedah mayar bawa alat anjeun langkung caket kana terminal UnionPay QuickPass sareng mastikeun pamayaranna ku Touch ID, atanapi aranjeunna tiasa nyandak Apple Watch ka terminal pikeun mastikeun pameseran.

Kusabab diluncurkeun di Amérika Serikat, Apple Pay nembé tiasa ngahontal Karajaan Inggris, Kanada sareng Australia. Justru di Australia bank-bank henteu daék ngabagi komisi anu aranjeunna ngeusi padagang sareng Apple, anu maksa aparat nagara pikeun ngusahakeun hal éta pikeun nyegah pangguna ningali metode pamayaranana terbatas, kusabab sarakah nagara éta bank.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.