Apple ngirim 11.6 juta Apple Watch di 2015

Apple Watch

Dugi ka dinten nalika Apple deigns kanggo masihan data resmi, terang sabaraha Apple Watch parantos dijual urang kedah percanten kana sababaraha studi anu henteu aya hubunganana sareng perusahaan anu dianggo ku Tim Cook. Panilitian pangénggalna parantos ngalaksanakeunana IDC sareng nyatakeun yén saprak éta dijual di bulan April 2015, dikirim 11.6 jutaan Apple Watches, anu nempatkeun Apple dina posisi katilu kalayan 14.9% alat anu dikirim (anu henteu sami sareng anu dijual), di tukangeun Xiaomi. Fitbit mangrupikeun pamimpin anu henteu dibantah dina réngking ieu kalayan 21 juta alat anu dikirimkeun dina 2015.

Tangtosna, éta kedah diperhatoskeun yén pinggel ogé parantos kalebetkeun dina pangajian kasehatan sareng anu mana Xiaomi sareng Fitbit leres-leres ngadominasi. Dina tiap hal, jualan ningkat 172% dina sataun katukang sareng sajumlah 78.1 juta unit dikirim. Numutkeun ka IDC, kamekaran ieu didorong ku popularitas pinggel murah sareng Apple Watch. Langkung ti sapertilu penjualan kajantenan dina kuartal terakhir, paningkatan 127% tibatan liburan Natal taun kamari.

Apple Watch nyaéta smartwatch panglakuna

IDC-tiasa dianggo-pasar

Numutkeun ka IDC, Apple Watch henteu payu sapertos anu diarepkeun sabab henteu kalebetkeun kana ékosistem Apple sapertos alat sanés, mastikeun yén «ekspektasi langkung luhur pikeun generasi saterusna jam tangan anu tiasa nguatkeun platform perusahaan (HealthKit, ResearchKit, WatchKit sareng watchOS 2) sareng kamampuan sambungan".

Salian ti nganilai persaingan antara Apple, Fitbit, sareng pabrik anu sanés, IDC ogé mastikeun yén wearables beuki populér kusabab «pakean henteu ngan ukur pikeun téknologi sareng anu nganut mimiti»Sareng yén masih aya seueur ruang pikeun tumuh di seueur rohangan, sapertos panyadia anyar, olahraga, aplikasi sareng kagunaan sanés.

Naon anu sigana jelas nyaéta Apple Watch kedah ngalakukeun anu langkung seueur atanapi janten nilai anu kirang. 11.6 juta unit dina sataun henteu saeutik, tapi seueur pangguna kuciwa nalika aranjeunna terang naon anu henteu kalebet Apple Watch sareng seueur deui anu sanés, sapertos hal kuring, kami henteu mutuskeun mésér pikeun harga na (sasarengan sareng anu parantos disebut tadi kakurangan). Sakumaha ceuk IDC, pastina sadayana bakal robih ku Apple Watch 2.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.