Apple ngobrol ngeunaan masa depan band Apple Watch

Dina wawancara anyar, dua eksekutif Apple parantos tiasa mairan rupa-rupa jeung kemungkinan nu Apple Watch boga di Straps, desain na sagalana nu aya di balik aranjeunna.

Evans Hankey, Wakil Présidén Desain Industri di Apple sareng Stan Ng, Wakil Présidén Pemasaran Produk, aranjeunna commented kalawan Hypebeast dina tali Apple Watch. Upami anjeun pangguna Apple Watch, anjeun bakal terang kana rupa-rupa jinis, bahan sareng warna anu urang kedah ngaropea alat kami ku cara anu lincah, nyaluyukeun kana unggal kasempetan, janten salah sahiji asesoris anu paling diinvestasikeun dina a produk Manzana.

Ngeunaan kamungkinan ngarobih dial, gaya tali anjeun sareng warnana, bahkan warna sareng bahan Apple Watch nyalira, Hankey nyarios yén pamaké boga "sajumlah luar biasa tina kombinasi mungkin" pikeun nangtukeun gaya sorangan unggal waktu.

Salah sahiji maksim anu ciri Apple Watch dina hal ieu, nyaéta yén tali ngalayanan urang tina modél ka modél, ti sataun ka taun, salami urang tetep ukuran jam urang. Salaku conto, sareng Apple Watch Series 7 énggal, Apple ningkatkeun ukuran jam tangan ka 41 sareng 45mm, tapi pita dina modél 40 sareng 44mm cocog sareng tambihan anu saluyu.

Hankey hayang ngantebkeun éta Ngajaga ieu "kasaluyuan mundur" antara band heubeul jeung model anyar mangrupa salah sahiji prioritas luhur tim Apple Watch. Hiji hal anu, sacara pribadi, ngajamin urang pisan. Nyaho yén artos anu urang badé investasi dina tali dina modél naon waé bakal ngalayanan urang, pasti aya insentif pikeun neraskeun ngalakukeunana.

Ti mimiti Apple Watch nepi ka Series 7 ayeuna, interchangeability geus cornerstone produk. Tina gaya sareng warna tali, bahan jam tangan sareng tampilan jam anu anjeun pilih sareng ngaropéa, Apple Watch nawiskeun sajumlah kombinasi poténsial anu luar biasa, jumlahna rébuan. Unggal waktos urang parantos nyampurnakeun desain Apple Watch, kami parantos narékahan pikeun ngajaga kasaluyuan sareng modél sateuacana, sanaos tampilanna parantos ningkat salami sababaraha taun.

Pikeun kami, tali henteu hartosna masalah téknologi murni: unggal tali nyatakeun cinta urang pikeun bahan, karajinan sareng prosés manufaktur.

Sanaos sadayana anu parantos dikabarkan sareng parantos tiasa kaluar dina patén-patén, Tali Apple Watch henteu kalebet téknologi naon waé, tapi desainna maénkeun peran anu penting nurutkeun diwawancara pikeun mastikeun yén pungsionalitas Apple Watch teu interrupted. Ng parantos nyarios yén tali Apple Watch ngagaduhan "inovasi" pikeun mastikeun yén aranjeunna nyaman sareng henteu ngarusak pangalaman Apple Watch.

Éta jelas yén tali Apple Watch mangrupikeun bisnis buleud pikeun Apple sareng anu kami katarik pisan salaku pangguna. Urang pasti lega uninga yén, sigana, urang bakal tiasa neraskeun nganggo tali kami dina modél jam tangan Cupertino kahareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.