IPad Pro anyar sumping kalayan fitur "Pro" anu diferensial leres

Apple parantos neraskeun presentasi perangkat kerasna dina acara musim semi siang ieu sareng, sapertos anu diarepkeun, kami parantos ngagaduhan berita di kisaran iPad dimana, ayeuna, éta hirup dugi ka "Pro" nami kulawarga kalayan fitur diferensial. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan pameseran alat ieu, pastina sadaya berita ieu ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun (sareng langkung saé). Tinggal éta kami nyaritakeun sadayana.

IPad Pro anyar janten anu paling kuat sareng pikaresepeun sauntuyanna, sareng sadayana berkat kanyataanna Apple parantos kalebet prosésor M1 anu parantos nganggo baju MacBook sareng iMac ogé. Ku cara kieu, kakuatan sareng kamungkinan iPad Pro dikali, ogé ngahijikeun a 8-Core CPU 50% langkung gancang tibatan modél Pro sateuacana sareng ningkatkeun kakuatan grafikna 40% ku GPU 8-Core na. Sakumaha anjeun ngarepkeun, M1 ogé ningkatkeun efisiensi alat, anu bakal ngajaga na otonomi sadidinten tanpa aya masalah.

Panyimpenan sareng konéktipitas énggal

Di sisi anu sanésna, pikeun urang anu gaduh panyimpenan lokal pondok bahkan kalayan panggunaan iCloud, Apple parantos nampilkeun versi énggal kalayan panyimpenan dugi ka 2TB kalayan 2x laju gudang. Henteu diragukeun kaputusan anu dipuji pisan ku sadaya pangguna anu ngagaduhan iPad Pro salaku alat éditan pidéo sareng kedah nyimpen sababaraha file sacara lokal pikeun diolah.

Tapi berita na nembé waé dimimitian, sareng éta kami ogé ngagaduhan palabuhan anyar dina iPad Pro pikeun nyambungkeun aksesoris urang. Apple ayeuna ngagabungkeun port ThunderBolt kalayan bandwidth langkung 4x. Ieu bakal ngamungkinkeun panyimpenan langkung gancang dina disk éksternal sareng kompatibilitas sambungan kana asesoris éksternal anu résolusi 6K. Kami parantos kaleungitan sababaraha koméntar ti Apple ngeunaan kamungkinan ngagedéan layar dina monitor éksternal, tapi urang tetep ngarep-ngarep yén ieu bakal diaktipkeun ku apdet OS iPad anu parantos disebatkeun salaku wahana pikeun kamekaran fungsionalitas iPad. Urang bakal enggal terang.

Neruskeun berita sareng nyarios ngeunaan kagancangan, Apple parantos nambihan konektipitas 5G kana iPad, ngamungkinkeun salaku alat anu serbaguna pisan sareng lincah pikeun tiasa ngirimkeun sagala rupa inpormasi gancang ti mana waé. Sigana Apple téh bet dina masa depan "mobilitas" pikeun alatna ku nyayogikeun ieu téknologi.

Kaméra anyar, layar anyar

Di sisi anu sanésna, kaayaan pandemik ogé sigana parantos mangaruhan Apple sareng kamekaranana sareng ieu ngajantenkeun aranjeunna ningkatkeun kaméra payuneun iPad. Dilengkepan kaméra ultra-lega 12MP énggal, éta ngagabungkeun téknologi anyar anu aranjeunna namina Central Stage. Ngaliwatan téknologi ieu, ngadamel pidéo pidéo (sahingga ngaitkeun kana kaayaan anu urang hirup sareng kumaha cara ngalikeun panggilan video), kaméra bakal milarian anjeun sareng nyobian fokus kana layar sanaos alatna henteu obah. Hal ieu dilakukeun berkat sudut lega na sareng anjeun bakal tiasa ngadeteksi sababaraha urang kanggo mendakan anu paling mungkin.

Panungtung sareng sanésna, IPad Pro bakal ngagaduhan layar mini-LED anyar anu Apple parantos disebat Liquid Retina XDR dugi ka 1000 nits kakuatan sareng 1600 puncak nits kalayan 1.000.000: 1 kontras. Kami parantos ngarepkeun téknologi ieu dilaksanakeun di iPad sareng, ti dinya, urang bakal tiasa ngagaduhan kulit hideung anu langkung gelap sareng efisiensi anu langkung ageung ogé dina panggunaan alat.

Kasadiaan sareng harga

Urang bakal gaduh dua modél iPad Pro anu diénggalan dugi ka 30 April, nalika urang tiasa nyumponan éta. Aranjeunna bakal ngagaduhan Harga mimiti modél 128GB € 879 pikeun modél 11 inci sareng € 1.119 pikeun modél 12,9 kalayan naékna € 170 dina modél 5G.  Ku cara kieu, modél 2TB bakal ngahontal harga € 2.089 pikeun 11 inci sareng € 2.409 pikeun 12.9. Tanggal dimana reservasi munggaran bakal mimiti nampi osilasi dina satengah kadua bulan Méi.

Pasti seueur, saatos ningali lompatan anu saéna dibandingkeun sareng modél Pro anu sateuacanna, ngadorong anjeun mésérna. Salami asesoris sapertosna Magic KeyBoard sareng Apple Pencil teu acan diperbaharui sareng masih cocog, aranjeunna ngajantenkeun iPad Pro ieu mangrupikeun pilihan pameseran anu saé. Sareng anjeun? Naha anjeun badé mésér iPad Pro énggal? ngawartosan kami dina komentar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.