Apple ngusir Fakespot ti AppStore, kusabab Amazon?

App Store
apel tetep ironclad sajauh standar na ngeunaan, App Store éta bar pantai na teu tiasa dipecah sareng anu kumaha éta bakal teras-teraskeun salami aranjeunna tiasa ngagaduhan kakuatan éta anu seueur perusahaan nyobian nyandak tina aranjeunna. Conto anu terakhir nyaéta trik Epik sareng Fortnite anu masihan seueur nyarios sareng anu sigana ngalir kana cai borage.

Fakespot nembé dikaluarkeun tina ios App Store sareng sadayana disababkeun ku nyalahgunakeun fungsi-fungsi anu Amazon nyalira nyatakeun. Raksasa ngadu'a ka raksasa anu sanés pikeun ngabahayakeun sakedik, henteu ironis éta?

nurutkeun Macrumors, Perusahaan Jeff Bezos '(Amazon) ngajukeun keluhan resmi sareng Apple nyungkeun panyabutan Fakespot. Aplikasi ieu anu ngan parantos sayogi sababaraha bulan di iOS App Store Éta ngamungkinkeun pangguna pikeun log in ka Amazon ngalangkungan mesin pencari na, sareng nalika anjeun ningali produk, éta nganalisis ulasan ngeunaan éta. Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, maksud aplikasi nyaéta pikeun ngadeteksi ulasan anu diragukeun sahingga hindarkeun mésér produk dumasar kana ulasan anu leres-leres palsu, hal anu hanjakalna beuki umum di toko online panggedéna di dunya.

Ieu sigana henteu resep pisan Amazon, anu nuduh Fakespot ngalanggar pedoman 5.2.2 App Store anu nyegah aplikasi tina ngawaskeun sareng nembongkeun kontén ti panyadia pihak katilu tanpa otorisasi sateuacanna. Numutkeun ka Amazon, inpormasi anu ditampilkeun Fakespot tiasa nyasabkeun (semacam ulasan palsu). Ti Ku cara kieu, Apple parantos ngalakukeun hal anu sami sareng neraskeun ngaleungitkeun langsung Fakespot, anu sigana parantos dinomeran, sabab urang teu tiasa ngabayangkeun kumaha jasa éta bakal tiasa hirup salami éta henteu ngagaduhan otorisasina ti Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.