Apple nolak éta ngagaduhan niat badé mésér Tidal

pasang-diskon-kulawarga

Sababaraha minggu ka tukang kontroversial Kanye West bangun diideuan sareng mimiti nyebarkeun séri tweets anu nanyakeun Apple pikeun lirén sareng mésér platform musik streaming Tidal sakaligus. Sabulan sateuacanna, sababaraha rumor diterbitkeun ngeunaan kamungkinan minat ti pihak Apple pikeun kéngingkeun jasa ieu, rumor anu sumping sareng ical ti mimiti taun, tapi éta tungtungna henteu leres. Tapi sigana perusahaan anu berbasis di Cupertino hoyong ngabéréskeun masalah sareng dina wawancara anu parantos dipasihkeun ku Jimmy Lovine ka média BuzzFeed News anjeunna parantos ngonfirmasi yén teu ngagaduhan niat mésér Tidal.

Dina wawancara éta, pamimpin Apple Music Jimmy Lovie nétélakeun yén Apple sadar pisan kumaha éta operasi sacara mandiri, nuturkeun peta jalan na nalika aranjeunna ngaluncurkeun layanan musik. Anjeunna salajengna nyatakeun yén natanapi anu resep kéngingkeun jasa musik streaming pikeun ningkatkeun jumlah palanggan, anu ayeuna nangtung dina 17 juta, sakumaha diumumkeun ku Tim Cook tanggal 7 Séptémber dina konperénsi anu Apple nampilkeun iPhone 7 anyar, Apple Watch Series 2 sareng AirPods.

Motivasi anu mungkin dipiboga ku Apple tiheula pikeun nyandak Tidal nyaéta hubungan anu caket tina jasa ieu sareng para seniman anu bakal ngamungkinkeun kasempetan pikeun meunang kontén ekslusif. Émut yén dina jero Tidal urang henteu ngan ukur mendakan Jay-Z tapi ogé aya Alicia Keys, Madonna, Chris Martin, Calvin Harris, J. Cole ...

Saingan utama na ayeuna, Spotify, ngumumkeun kamari yén anjeunna parantos ngahontal 40 juta palanggan mayar, inohong anu saé anu nunjukkeun urang kumaha jasa Swédia parantos langkung ti dua kali lipat ti Apple Music dina genep bulan ka pengker, di mana Apple Music parantos ngahontal 4 juta palanggan énggal pikeun 10 Spotify.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.