Apple Watch 2 bakal ngagaduhan batréna 33% langkung luhur

Apple Watch 2 Dina tilu dinten urang bakal ngalebetkeun Séptémber, sasih di mana Apple ngagungkeun inti konci anu paling penting dina sataun sareng dimana nampilkeunana, sahenteuna, iPhone anyar. Éta ogé diarepkeun ngamangpaatkeun acara pikeun nampilkeun Apple Watch 2, generasi kadua jam tangan pinter anjeun, kalayan sababaraha fitur anyar di jero sareng desain anu sami sareng modél aslina.

Salah sahiji hal anyar anu bakal sumping sareng Apple Watch 2 mangrupikeun salah sahiji anu urang teraskeun dina modél anyar tina sagala jinis alat éléktronik: OnLeaks parantos nyebarkeun sababaraha poto anu tiasa urang tingali batré anyar (anu di kénca) kanggo modél 42mm salajengna di gigireun batréna Apple Watch anu munggaran sareng anu modél salajengna janten 33% langkung luhur tibatan batré jam tangan anu dikenalkeun taun 2014.

Apple Watch 2 bakal datang bulan payun

Batré anu dituduhkeun # AppleWatch2 (anu di kénca) kalayan 334mAh

Numutkeun ka gosip, Apple Watch 2 bakal kalebetkeun GPS Sareng éta tiasa janten salah sahiji alesan kunaon Apple parantos mutuskeun kalebet batréna langkung ageung. Gosip ogé mastikeun yén modél smartwatch Apple salajengna bakal ngagaduhan desain anu sami sareng modél sateuacana sareng, upami urang perhatoskeun yén unggal waktos dilakukeun langkung alit, Tim Cook sareng perusahaan tiasa mutuskeun ngeusian rohangan anu kahontal ku batré anu ngamungkinkeun urang pikeun ngeusi batre Apple Watch salajengna kirang sering.

Numutkeun kana panilitian anu kuring kantos baca kantos lami, pangguna Apple Watch paling bahagia sareng otonomi jam tanganna, janten manajemén batréna saé, tapi waktos tambahan henteu pernah nganyenyeri. Upami anjeun ngagaduhan kejutan pikeun urang, sapertos layar anu teras-teras atanapi salawasna-on, éta mangrupikeun hal anu bakal urang terangkeun sakitar dua minggu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.