Aplikasi Apple Watch

Apple-Watch-Apps

Apple Watch bakalan ngagaduhan katalog aplikasi dina peluncuranana berkat usaha Apple sareng pamekarna kusabab ieu. Aplikasi utama parantos siapkeun éksténsi pikeun jam tangan Apple, anu pasti bakal janten salah sahiji aset hébatna sareng bédana utama sareng platform anu sanés. Tapi kumaha upami aplikasi asli Apple Watch? ¿Naon anu tiasa urang lakukeun ku éta seger dina kotak? Kami nunjukkeun aplikasi anu tos dipasang dina Apple Watch sareng fungsina.

Apple-Watch-apps-1

Pesen, Telepon sareng Surat

Tilu pilar komunikasi dina telepon pinter némbongan dina Apple Watch. Ngawalon telepon ti Apple Watch hatur nuhun kana spéker terpadu sareng mikropon na, nolak telepon atanapi bahkan ngabungkemna ku ngan saukur nutupan jam tangan ku hiji leungeun mangrupikeun fungsi anu bakal diijinkeun ku Apple Watch. Aplikasi Pesen bakal ngamungkinkeun urang ningali pesen-pesenna, jawab aranjeunna tina jam tangan nyalira ku dikte atanapi pesen sora, atanapi bahkan ngirimkeun emoji animasi. Surat bakal langkung sakedik kawatesanan, sareng ngan ukur ngamungkinkeun kami maca email, ngaarsipkeun aranjeunna, ditandaan atanapi ditandaan nalika dibaca sareng teu acan kabaca.

Apple-Watch-Apps-2

Kalénder, Kegiatan sareng Latihan

Aplikasi kalénder bakal ngamungkinkeun anjeun ningali janji anjeun sareng janji anu bakal datang. Anjeun bakal nampi bewara sareng masing-masing na nalika anjeun nampi uleman, anu bahkan anjeun tiasa nampi atanapi nolak ti Apple Watch. Aktivitas mangrupikeun aplikasi pikeun ngawaskeun naon anu anjeun laksanakeun sadidinten: gerakan, période latihan, sareng waktos anu anjeun parantos jumeneng. Nalika anjeun parantos linggih panjang teuing éta bakal ngingetan anjeun bangun. Latihan urang bakal nganggo nalika latihan, ningalikeun data langsung sapertos kalori dibakar, jarak perjalanan atanapi denyut jantung urang. Anjeun tiasa milih antara latihan anu sanés anu kalebet anu paling sering: leumpang, ngaji sareng muter.

Apple-Watch-Apps-3

Peta, Passbook sareng Siri

Kengingkeun arahan ka tempat tujuan anjeun bakal langkung gampil tibatan kantos berkat Maps. Dimimitian tina kaayaan anjeun ayeuna anjeun tiasa nampi petunjuk léngkah-léngkah ngeunaan kumaha cara nepi ka tujuan anjeun. Hatur nuhun kana makuta, zum gampang pisan. Passbook mangrupikeun anu nyimpen tikét anjeun, boarding pass, sareng sajabana sareng anjeun bakal tiasa ngaksés acara sareng kapal terbang ngan ukur nganggo jam tangan anjeun. Siri hoyong dilahirkeun deui dina Apple Watch. Aksesibilitas anu langkung ageung mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun asistén Apple pikeun ngabantosan anjeun dina padamelan sadidinten.

Apple-Watch-Apps-4

Musik, Jauh Kaméra sareng Jauh

Anjeun tiasa maénkeun musik tina Apple Watch anjeun nyalira nganggo headset Bluetooth hatur nuhun kana 2GB panyimpenan anu tiasa anjeun bakti pikeun ieu. Tangtosna anjeun tiasa ngendalikeun puter deui, sareng anjeun ogé tiasa maénkeun musik anu anjeun gaduh dina iPhone anjeun, sanaos dina hal ieu anjeun kedah nyandak éta sareng anjeun. Nyandak poto bakal gampang pisan berkat aplikasi Kaméra Jauh anu ogé masihan anjeun bakal nawiskeun sawangan éta supados sadayana sampurna dipiguraan. Sareng Jauh bakal ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun Apple TV atanapi perpustakaan iTunes dina Mac atanapi PC anjeun.

Apple-Watch-Apps-5

Waktos, Kantong sareng Poto

Cuaca, kumaha tiasa upami kitu, bakal nawiskeun inpormasi ngeunaan kaayaan cuaca ayeuna ogé ramalan sadidinten. Kalayan bentukna aslina pisan, saolah-olah éta jam tangan, anjeun tiasa ningali ramalan harian ngalangkungan ikon. Kalayan kantong anjeun moal sono nanaon ngeunaan pasar saham, sareng dina poto anjeun tiasa pamér sareng réréncangan poto kulawarga anjeun dina layar leutik Apple Watch bari iPhone 6 Plus anjeun sareng layar Retina FullHD 5,5 inci na beristirahat dina saku anjeun.

Apple-Watch-Apps-6

Alarm, Stopwatch sareng Timer

Arloji canggih sapertos kitu moal dianggap sapertos kitu upami teu gaduh alarm, stopwatch sareng timer, fungsi penting anu Apple henteu nénjo.

Apple-Watch-apps-7

Jam Dunya sareng Setélan

Urang béréskeun sareng aplikasi Jam Dunya, anu ku kami tiasa terang waktos di sababaraha penjuru dunya sareng aplikasi Setélan, ti mana urang tiasa ngonpigurasikeun fungsi penting tina Apple Watch urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.