Layar Apple Watch 2 dina pidéo: langkung ipis sareng nganggo NFC

Apple Watch 2 Kacuali reuwas, dinten ieu teh Apple Watch 2, generasi kadua jam tangan pinter apel. Numutkeun ka sadayana rumor, alat anyarna bakal sapertos modél "S", nyaéta jam tangan kalayan desain anu sami sareng anu dipidangkeun dina 2014 tapi kalayan paningkatan internal, sapertos GPS anu ngamungkinkeun janten langkung sakedik bebas tina iPhone.

Tina Apple Watch 2 kami henteu ningali seueur kabocoran sapertos iPhone 7 / Plus, anu nunjukkeun yén Apple anu ngatur sadayana, tapi kamari video anu diterbitkeun dina saluran YouTube tina bait anu ngungkabkeun rahasia rahasia, yén Tim Cook sareng perusahaan parantos nyiapkeun peluncuran generasi kadua smartwatch na. Byte mangrupikeun toko perbaikan Inggris, janten sapertos biasana, parantos tiasa kéngingkeun layar tina Apple Watch 2 sateuacan batur.

Apple Watch 2 bakal tetep ngararancang

Numutkeun ka Byte, anu "ngacak-acak" layar sakuduna jam tangan Apple salajengna, na tampilan anu paling maju dina bidangnahal anu anjeun hasilkeun kalayan kandel anu ipis pisan anu ngahijikeun téknologi canggih. Layar Apple Watch anu munggaran nyaéta 2.99 - 3.57mm, sedengkeun anu bakal dipidangkeun dinten ayeuna bakal gaduh layar 2.12-2.86mm.

Bait misahkeun tampilan tina gelas sareng panel toél tina LCD sareng komponenana anu sanés pikeun mendakan éta ngahijikeun chip NPX NFC. Dina Apple Watch anu munggaran, komponén ieu henteu diwangun kana tampilan. Kontrol touch antara chip NFC sareng kapasitor, hal anu bénten pisan sareng sebaran modél munggaran.

Dina waktos ayeuna henteu dipikaterang kunaon aranjeunna parantos mutuskeun nempatkeun NFC dina layar. Éta sigana bakal supados tetep ageung sareng desain modél munggaran, sanaos kami henteu tiasa ngaluarkeun yén éta aya kanggo sababaraha fungsi énggal. Naha aranjeunna bakal nyebatkeun anjeunna siang ayeuna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.