Apple Watch Nike + bakal sayogi mulai 28 Oktober

Apple Watch Nike + Nalika Apple ngenalkeun generasi panganyarna tina smartwatch na, éta ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngaluncurkeun modél khusus anu bakal disebut Apple Watch Nike +. Modél ieu dirancang kalayan émutan atlit, saha waé anu resep ngaji tiasa langkung pas, sareng éta ngagaduhan kasus aluminium mirip pisan (upami henteu pas) kana modél Sport. Dimana anjeun perhatoskeun aya bédana dina tali na, kumargi éta modél Nike + ngagaduhan liang sareng warna anu ngabédakeun éta tina sésa-sésa jinisna.

Masalahna nyaéta nalika aranjeunna nyarioskeun ka kami tentang Apple Watch Nike + aranjeunna ogé ngawartosan yén modél ieu bakal langkung lami pikeun dugi. Nya: sababaraha waktos ka pengker, tim anu dipimpin ku Tim Cook parantos ngomean halaman modél Nike tina jam tanganna kanggo ngawartosan yén éta bakal sayogi pikeun ti 28 Oktobernyéta, ngan dua minggu ti ayeuna.

Apple Watch Nike +, modél pikeun aranjeunna anu badé ngaji

Salian ti tali na, Apple Watch Nike + ogé fitur software khusus éta asalna tina panangan pabrik olahraga terkenal. Dina hiji sisi, éta bakal ngagaduhan telepon anu ngan bakal sayogi pikeun modél kieu; di sisi anu sanésna, bakal aya parangkat lunak khusus anu bakal memotivasi pelari tetep aktip, hal anu kedah dianggo ku pangguna sanés Nike ka tingkat anu langkung ageung atanapi kirang dina aplikasi Kegiatan.

Apple Watch Nike + sayogi sayogi dina 4 warna, sadayana pikeun hiji harga ti € 439 pikeun modél 38mm sareng € 469 pikeun modél 42mm:

  • Kasus kotak abu abu sareng tali Nike Hideung / volt.
  • Kasus aluminium abu abu sareng tali Nike Sport hideung / teal.
  • Kasus aluminium pérak sareng tali Nike Sport pérak lemes / volt.
  • Kotak aluminium pérak sareng tali lio lio pérak / bodas Nike.

Kumaha upami? Dupi anjeun badé mésér Apple Watch Nike +?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jsalinas cenahna

    Pariksa modél ieu, éta ngan ukur ngagaduhan bidang anu dirancang pikeun Nike atanapi éta ogé bakal ngagaduhan bidang anu sanés

  2.   IOS 5 Salamina cenahna

    Ukur dua minggu kanggo ngagaleuhna