Apple Watch mangrupikeun smartwatch anu paling populér sareng bakal tetep dugi ka 2020

Apple Watch Series 2 Sateuacan 2014, kuring émut koméntar ti babaturan anu yakin yén Apple bakal telat ka pasar smartwatch. Tapi upami urang ningali kana waktos urang bakal sadar yén perusahaan anu diarahkeun ku Tim Cook sanés dicirikeun ku ngaluncurkeun produk anyar, tapi ku ningkatkeun anu aya sareng ngajantenkeun janten tren. Ieu aya kajadian anu kajantenan ka anjeunna Apple Watch, jam tangan pinter anu sumping sababaraha taun saatos batur tapi parantos junun nyandak ucing kana cai kalayan seueur bédana ngeunaan kompetisi na.

Dugi ka bubuka sareng peluncuran Apple Watch salajengna, pasar pikeun smartwatches henteu acan kabur sareng henteu katingalina siga anu badé ngalakukeunana. Kaayaan robih sakali jam apel dijual, ngahontal jumlahna 19.4 juta jam tangan pinter dijual di 2015 sareng ramalan 20.1 juta di 2016, 3.9% langkung seueur tibatan taun kamari. Sanaos seueur modél béda jam tangan pinter anu aya di pasar, Apple Watch langkung dipikaresep ku seuseueurna pangguna sareng IDC yakin yén trend ieu bakal tetep sami dugi 2020.

Apple Watch ngagaduhan masa depan anu saé payun

Ramalan penjualan Smartwatch dugi ka 2020

Numutkeun ka IDC, generasi kadua jam tangan pinter apel parantos nyandak seueur pangguna mutuskeun kanggo mésér salah sahiji jam tanganana, tapi ieu sanés kasus anu paling nyebar. Naon anu paling penting pikeun ngayakinkeun seueur pangguna nyaéta panurunan harga modél munggaran, ditambah ku datangna prosésor SP1 anu ngajanjikeun bakal ningkatkeun kinerja modél Apple Watch anu munggaran.

Di sisi anu sanésna, IDC ogé percanten ka éta watchOS teraskeun ngadominasi pasar salami sababaraha taun, hal anu modél anyar kalayan desain anu béda sareng konektipitas sélulér bakal nyumbang anu bakal ngamungkinkeun urang ninggalkeun iPhone di bumi, contona, nalika urang olahraga di luar ruangan.

Pribadi, kuring bakal kaget upami IDC ngagaduhan perkiraan na pas pikeun hiji alesan saderhana: harga. Abdi sanés analis, tapi upami urang ningali pangsa pasar dunya tina alat nu bagerak, urang tingali éta Android mendominasi langkung ti 85%. 4 taun siga anu lami pikeun anu sami henteu kajantenan di pasar smartwatch. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Android henteu ngadominasi pasar nanaon. Jalma-jalma mésér hapé anu murah anu ngagaduhan android. Hal anu sami anu kajantenan sateuacanna sareng simbian. Naha simbian ngaleungit? Kusabab pabrik lirén kalebetna. Dinten ieu aranjeunna nempatkeun android, kamari aranjeunna nempatkeun simbian, énjing?