Kumaha carana ngadamel Apple Watch lirén sareng diitung deui dina latihan urang

Apple Watch Ngajalankeun Upami anjeun naros ka kuring naon anu janten alesan pangsaéna kanggo mésér Apple Watch, Sigana anjeun bakal nyarios fungsi olahraga na. Apple smartwatch mangrupikeun jam tangan pinter anu hartosna yén urang henteu kedah ningali iPhone urang pisan, anu khususna alus-alus sawaktos-waktos sapertos nalika ngalakukeun kagiatan olahraga. Upami ngajalankeun anu urang resep, Apple Watch ngagaduhan fungsi anu bakal ngamungkinkeun anjeun lirén ngitung nalika urang lirén ngajalankeun.

Éta sigana henteu penting, tapi nyatana henteu. Salaku conto, Runtastic gaduh pilihan anu sami upami urang ngajalankeun, tapi éta henteu tiasa dianggo upami urang ngalakukeun olahraga sanés sapertos bersepeda sareng data anu ditawarkeunana panginten henteu nyata, nunjukkeun jumlah total sanaos kami parantos mampir di cai mancur kanggo ngeusian deui kaléng cai urang. Upami anjeun hoyong Apple Watch ngan ukur cacah nalika anjeun dina perjalanan, anjeun kedah ngan ukur aktipkeun pilihan tina setélan.

Kumaha carana ngaktipkeun pilihan pikeun ngeureunkeun cacah nalika Apple Watch lirén ngajalankeun

Otomatis reureuh nalika ngajalankeun

  1. Kami muka aplikasi Watch tina iPhone anu dipasangkeun.
  2. Hayu urang buka bagian nonton / Latihan Kuring.
  3. Tungtungna, urang aktipkeun pilihan ku cara ngetok saklar atanapi toggle Éta nyatakeun "Otomatis reureuhan nalika ngajalankeun."

Sakumaha urang tiasa maca dina pilihan, «Upami pilihan ieu diaktipkeun, latihan treadmill atanapi outdoor sacara otomatis bakal lirén nalika anjeun lirén sareng neraskeun nalika anjeun ngamimitian.".

Upami urang langkung resep janten anu nyarios ka anjeun iraha lirén ngitung, urang tiasa ngalaksanakeunana mencét sakaligus dina Digital Crown sareng tombol sisi. Émut yén, upami urang parantos ngaktipkeunana (aranjeunna bakal ditonaktifkeun sacara standar di watchOS 3), nalika urang ngalakukeun ieu kami ogé bakal nyandak screenshot.

Sacara pribadi, kuring hoyong fitur ieu sayogi kanggo jinis latihan sanés ogé, sapertos bersepeda. Tapi hei, upami urang olahraga sanés ngaji, di App Store aya seueur aplikasi pikeun sagala jinis olahraga, janten kuring pikir kami katutup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   igodoy cenahna

    Nya, kuring henteu tiasa mendakan tempat kuring ngalatih atanapi éta ngan ukur pikeun watchOS 3?

  2.   igodoy cenahna

    sareng ieu ngan ukur pikeun watchOS 3? atanapi apple watch series 2 kumargi kuring henteu tiasa mendakan tempat kuring ngalatih?

  3.   Andrés cenahna

    Hai Pablo, salaku kipas MTB, aplikasi naon anu anjeun nyarankeun? Kuring gaduh runtastic, tapi anjeun nyarios, éta henteu otomatis reureuh di halte.

  4.   Andrés cenahna

    Hai Pablo, salaku kipas MTB, kuring gaduh proaktif mtb éta, sakumaha anjeun nyarios, henteu lirén sacara otomatis nalika anjeun lirén istirahat. Pokokna, aplikasi naon anu anjeun nyarankeun? Nuhun sareng salam

    1.    Pinxo cenahna

      Halo, abdi ogé kipas MTB sareng tanpa ragu aplikasi anu pangsaéna pikeun ngarékam rute anjeun sareng ningali kamajuan anjeun nyaéta ESTRAVA, salam.

    2.    Pinxo cenahna

      Halo sobat, kuring ogé kipas tina MTB sareng tanpa ragu pikeun ngarékam latihan anjeun sareng nuturkeun kamajuan anjeun aplikasi anu pangsaéna nyaéta STRAVA sareng upami éta otomatis reureuh, salam.

    3.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Andres. Sakumaha anu dicarioskeun ku Pinxo, Strava ngalakukeunana. Kuring parantos lami nganggo Runtastic sabab sigana langkung kawéntar, tapi ngan ukur minggu ayeuna kuring badé ngamimitian nguji Strava. Éta nyebar di kalangan pengendara sepeda sareng nawiskeun langkung seueur inpormasi. Éta ogé cocog sareng sababaraha sénsor (kagancangan, cadence, pulsa ...). Pamustunganana, éta anu paling saé pikeun pelari sareng pengendara sepeda. Kuring bakal nyobian ngamimitian duanana (Runtastic sareng Strava) kanggo ningali anu mana anu kuring paling resep sareng kuring bakal mutuskeun.

      Salam UIn.

  5.   igodoy cenahna

    Pablo anjeun tiasa ngabantosan kuring ieu ngan ukur pikeun watchOS 3? atanapi apple watch series 2 kumargi kuring henteu tiasa mendakan tempat kuring ngalatih?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, igodoy. Kuring masih ngantosan Apple Watch kuring, tapi kuring mastikeun yén fungsina sayogi dina modél aslina. WatchOS 3 tiasa diperyogikeun.

      Hiji salam.