Apple Watch lulus tés Consumer Report kalayan warna ngalayang

Tanpa ragu kana Apple Watch Anjeunna protagonis hébat sadaya anu aya hubunganana sareng Apple. Ayeuna, saprak arloji parantos diumumkeun, Cupertino henteu langkung ti ngan ukur fokus kana éta, sareng sigana saolah-olah sadaya gadget sanés parantos nyandak korsi pengker. Sanaos kedah disebatkeun yén henteu ngan ukur apel anu nyababkeun ieu, sabab kaseueuran halaman parantos milih nempatkeun inpormasi anu relevan pikeun arloji perusahaan dina pesawat unggulan.

Dina hal ieu, anu terakhir inpormasi anu urang gaduhkeun ngeunaan résistansi jam tangan apel, sareng padamelan jerona. Ieu mangrupikeun uji coba Laporan Konsumén pangénggalna anu bakal nempatkeun Apple Watch di payuneun umum ku tés langsung anu nunjukkeun urang sacara obyektif naon anu urang ngarepkeun tina alat Cupertino.

Mimitina, anu paling urang resep nyaéta gelas anu Apple Watch dina édisi normal na praktis teu tiasa dipecah. Séri anu paling ekonomis, Apple Watch Sport, ogé tahan pisan, sanaos leres yén dina kasus éta aya alat anu ngatur pikeun ngarugikeun éta. Di sisi anu sanésna, résistansi kana cai diuji pikeun duanana vérsi, sareng sanaos Cupertino henteu nempatkeun éta salaku kualitas utama, saha waé anu mésér salah sahiji jam tangan ieu kedah terang yén aranjeunna tiasa ngaraosan.

Tungtungna, leres yén sensor jantung Apple Watch henteu nunjukkeun bédana anu penting antara dua vérsi, sahingga, sigana mah kecuali résistansi, éta langkung saé tibatan Apple Watch SportDina sagala hal, téknologi sarua persis. Kumaha saur anjeun ngeunaan hasil anu dicandak dina tés anu dilaksanakeun ku Consumer Report on the Apple watch anu nembé diluncurkeun di pasar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.