Tes ketahanan Apple Watch Ultra: Jam ngalawan palu

Uji palu ngalawan Apple Watch Ultra

Kumaha upami anjeun ngahijikeun YouTuber anu hoyong kéngingkeun pengikut, palu, sareng Apple Watch Ultra énggal anu nembé pencét pangguna anu parantos mesen éta. Upami anjeun heran naha aranjeunna kedah ngalakukeun hal-hal ieu, jawabanna saderhana: Urang hoyong terang sareng nepi ka ambang naon tahan jam apel anyar nu sakuduna dituju geus dijieun pikeun tahan kaayaan cuaca awon sarta pamakéan anu bisa dibikeun. Éta naon urang meunang sajaba ti nyeri haté alus sarta boga pikiran: Éta patut 1000 euro!

Saluran YouTube ngahususkeun pikeun nguji daya tahan alat anu béda-béda ku cara baheula, atanapi langkungna, kalayan unsur-unsur anu aya di bumi, techrax, geus subjected nu anyar Apple Watch Ultra kana tés ieu, nu mimiti narima di imah pamaké 'Jumaah panungtungan, September 23. Arloji ieu dirarancang ku Apple pikeun olahraga ekstrim, petualangan tanpa wates anu kaayaanana tiasa parah pisan. Spesialis TechRax hoyong pariksa kumaha teuas nyaéta kristal inten biru tina arloji anyar. 

Dina pidéo anu diunggah ka saluranna, geus diuji muterna Apple Watch Ultra ti kira lima suku. Jangkungna ti mana urang kurang leuwih maké arloji dina pigeulang. Dina tés ieu aya karuksakan, tapi teu pati penting jeung pernah dina kaca, tapi dina bagian tina kasus nu dijieunna tina titanium sarta aya sababaraha goresan.

Éta ogé pariksa kamampuan sareng résistansi jam tangan kana goresan. Pikeun éta, aranjeunna nempatkeun eta dina toples pinuh ku cengkéh sarta oyag ogé, Saolah-olah éta cocktail 1000 euro. Reuwasna henteu aya karusakan. Résistansi kaca sareng dina kasempetan ieu kotak, dibuktikeun.

Tapi tes anu paling pikaresepeun sareng kuring henteu nyarios ieu kusabab pukulan anu diawaskeun, tapi kusabab sacara visual luar biasa, nyaéta ningali kumaha protagonis pidéo. make palu ngalawan jam tanpa ampun. Dina tés ieu, pukulan diulang dugi ka kaca gagal sareng pecah. Tapi teu saméméh megatkeun méja manéhna on. Tahan loba serangan. Éta hartosna urang tiasa hirup sareng éta dina kahirupan nyata, dina tugas sapopoé. Urang malah bisa palu paku kana témbok kalawan eta (Ieu lulucon a, ulah ngalakukeun eta di imah. Ieu moal jalan).

Éta jelas yén Apple parantos ngalaksanakeun tugasna nyiptakeun arloji awét. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.