Ulasan Apple Watch Ultra: henteu ngan ukur pikeun atlit

Apple smartwatch anyar dibere di tengah video ngareureuwas némbongkeun pamakéanana dina olahraga paling ekstrim, tapi mangrupa Apple Watch anu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun dianggo naon waéleuwih hadé ti model konvensional.

Éta mangrupikeun protagonis hébat tina presentasi Apple anu terakhir, sabab di tengah-tengah presentasi anu henteu kafein, éta hiji-hijina produk anu nawiskeun novelty anu cukup pikeun ngajantenkeun pangguna Apple murag asih. Layar anu langkung ageung sareng langkung terang, batré anu bisa lepas sahenteuna dua kali salami urang dipaké pikeun, bahan premium sarta desain sporty keuna mangrupakeun bahan nu ngajadikeun Apple Watch ieu objek kahayang mayoritas, paduli naha anjeun ngalakukeun marathons, turun 50 méter handapeun laut, atawa ngan leumpang ngaliwatan padesaan ti jaman ka jaman.

Desain sareng bahan

Kusabab Apple ngenalkeun Apple Watch anu munggaran dina Séptémber 2014, sanaos éta henteu dijual dugi ka April 2015, desainna tetep ampir teu robih dina sadaya modél énggal. Parobihan éta minimal, kalayan layar salaku protagonis utama, sareng ngan ukur warna anu béda-béda anu muncul sareng ngaleungit tina katalogna parantos nyababkeun parobihan anu katingali dina jam tangan pinter Apple. Malah keur paling ngalaman, diferensiasi model ti taun béda téh rada pajeulit.. Éta sababna saprak rumor mimiti ngeunaan Apple Watch "olahraga" anyar ieu, harepan éta hébat. jeung Apple geus ngahontal desain anyar bari ngajaga hakekat Apple Watch, kalawan wangun recognizable jeung makuta ciri na nu mangrupakeun ciri khas tina arloji.

Apple Watch Ultra

Penampilan jam tangan ieu kuat, sareng bahan-bahanna ngajamin éta. Titanium sareng kristal inten biru, dua unsur anu henteu énggal pikeun jam tangan pinter Apple, sabab baheula aya modél anu ngagunakeunana, tapi dina desain énggal ieu sigana langkung saé. Ieu arloji badag, rada badag tur kandel, teu cocog pikeun pigeulang leutik. Tapi upami Apple Watch 45mm cocog sareng anjeun, anu ieu ogé, sanaos anjeun kedah biasa ningali éta dina panangan anjeun. Makuta jeung tombol samping protrude tina kasus arloji, meureun nya naon méré arloji katingal sportiest, tapi teu kitu kalayan perawatan sarta Perbaikan nu characterizes Apple. Mahkota anyar anu langkung ageung sareng toothed nangtung kaluar ti elemen séjén jam tangan. Éta Apple ngajaga unsur arloji klasik dina Apple Watch na mangrupikeun deklarasi hajat: ieu minikomputer, tapi di luhur sadayana éta mangrupikeun unsur arloji anu pantes diurus sacara rinci sareng perawatan dina manufaktur.

Di sisi séjén kotak urang manggihan unsur anyar munggaran: tombol aksi. Tombol oranyeu internasional anu tiasa disaluyukeun anyar. Keur naon eta? Kahiji pikeun narik perhatian sarta jadi ciri khas tina Apple Watch Ultra, sarta kadua pikeun tiasa napelkeun fungsi sapertos ngamimitian kagiatan fisik, ngareureuhkeun atanapi ngarobih, nyirian posisi dina peta atanapi bahkan jalan pintas nu tos Anjeun ngonpigurasi. Éta ogé tombol anu dianggo pikeun alarem, fungsi énggal anu ngaluarkeun sora anu karungu dina jarak anu jauh di tempat terbuka. Upami anjeun leungit di gunung, panginten éta tiasa ngabantosan anjeun. Di sisi anu sami ayeuna urang mendakan sakelompok leutik liang pikeun speaker.

Apple Watch Ultra nganggo tali oranyeu

Dasar jam dijieunna tina bahan keramik, sarta sanajan rarancang téh sarupa jeung model saméméhna, opat screws di juru nyumbang kana tampilan industri anyar ieu. Urang nganggap yén screws ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarobah batré arloji tanpa kudu ngirimkeunana langsung ka Apple sarta geus diganti ku unit sejen, sakumaha geus lumangsung kalawan Apple Watches jadi jauh. Apple Watch Ultra anyar ieu tahan cai sareng lebu, sareng iPX6 disertipikasi pikeun lebu sareng résistansi submersion dugi ka 100 méter sareng nyayogikeun sertifikasi MIL-STD 810H (diuji pikeun luhurna, suhu luhur, suhu lemah, shock termal, immersion, freeze, thaw, shock sarta Geter)

Nalika urang ngobrol ngeunaan desain Apple Watch, urang moal tiasa hilap ngeunaan unsur dasar jam tangan saprak generasi kahiji: tali. Seueur anu dilakukeun ku kamungkinan Apple nganggo sistem kantétan énggal anu ngajantenkeun tali Apple Watch biasa teu cocog. Éta bakal janten gerakan anu ngarusak pisan pikeun Apple, anu henteu ngajual tali anu murah sareng pangguna boro bakal ngahampura. Saatos sababaraha taun nganggo Apple Watch, sareng saatos seueur modél dina pigeulang kuring, Kuring geus boga koleksi leutik tali kaasup sababaraha model titanium, atawa link baja Apple. Kabeneran, ieu teu jadi, sarta kami bisa neruskeun migunakeun aranjeunna, sanajan gumantung kana modél, hasil ahir bisa jadi teu ngayakinkeun urang, sabab sababaraha teuing sempit. soal rasa

Apple Watch Ultra jeung tali

Tapi Apple henteu tiasa ngantunkeun kasempetan pikeun nyiptakeun tali ekslusif pikeun Apple Watch Ultra na, sareng nawiskeun kami tilu modél énggal. Unggal tali ngagaduhan harga "rendah" € 99, ​​henteu paduli modél atanapi warna. Éta ogé hiji-hijina unsur anu urang tiasa milih nalika mésér jam tangan, teu aya deui variasi anu mungkin, sabab urang ngan ukur gaduh hiji ukuran (49mm), hiji konektipitas (LTE + WiFi) sareng hiji warna (titanium). Kuring milih modél nganggo tali oranyeu Loop Alpine, kalayan sistem panutupanana anu asli, sareng kalayan desain anu inovatif. Bagian logam anu titanium, sarta tali dijieun dina hiji sapotong, aya nanaon sewn. Saukur spektakuler. Kuring ogé milih tali Samudra di biru, dijieunna tina fibrolestomer (silikon) sarta kalawan titanium ngaitkeun na loop. Mahal. Abdi henteu acan ngagaleuh tali Loop Trail, langkung sapertos tali olahraga nilon Loop. Éta sayogi dina sagala rupa warna sareng ukuran, éta ngan ukur sababaraha waktos sateuacan serelek deui.

layar

Apple Watch Ultra anyar gaduh ukuran 49mm sareng langkung seueur rohangan pikeun layar. Salaku tambahan, Apple parantos ngaluarkeun kaca melengkung, nawiskeun layar datar lengkep, ditangtayungan ku pasisian leutik tina kasus titanium. Hayu urang poho yén sanajan kristal téh inten biru, unsur paling scratch-tahan kadua di alam (tukang ukur inten), teu kalis mun bisa megatkeun dina dampak kuat. Tés anu parantos dilaksanakeun parantos nunjukkeun yén éta kedah kuat pisan, tapi urang parantos terang kumaha hal-hal ieu jalan… balapan ultra ngalangkungan Veleta, ragrag sareng pencét dina papan tulis sareng cimata urang.

Nanging, hayu urang teu dibobodo ... kanaékan layar dina prakna tiasa diabaikan dibandingkeun sareng 7mm Apple Watch Series 8 sareng 45. Tapi bakal ngarugikeun anjeun nyadar yén ieu, sabab gambaran dina glance kahiji nyaeta layar anu leuwih badag. Kanyataan yén datar, gaduh langkung pigura, yén teu aya ujung melengkung anu ngawatesan pisibilitas ngaliwatan pigura, jeung meureun kahayang pikeun ngayakinkeun diri, nyieun eta muncul "obyektif" heubeul. Anu langkung luhur nyaéta kacaangan, langkung tepatna, dua kali tina model anu sanés. Ieu bakal katingali dina terangan, nalika panonpoe luhur sareng ragrag langsung dina layar, pisibilitasna langkung ageung. Kacaangan ieu tangtu otomatis diatur gumantung kana cahaya ambient.

Layar wengi Apple Watch

Salaku tambahan pikeun ningkatkeun pisibilitas dina cahaya, aranjeunna ogé nyiptakeun mode wengi énggal dimana sadaya elemen dina layar janten beureum, ngamungkinkeun sadayana katingali sampurna dina lingkungan anu poék tanpa ngaganggu panon atanapi panon anjeun. modeu éta éksklusif pikeun muka jam Guide, éksklusif pikeun Apple Watch Ultra anyar ieu. Dial karesep anyar kuring, kalayan desain estetika anu ati-ati bari ngalebetkeun seueur rohangan pikeun nempatkeun komplikasi anu paling sering anjeun anggo. Ogé kaasup kompas nu ngidinan Anjeun pikeun Orient diri sampurna dina excursions lila anjeun di antah berantah. Atawa pikeun manggihan mobil di tengah tempat parkir gigantic sahiji puseur balanja, hatur nuhun kana komplikasi anyar dinyatakeun dedicated ka fungsi éta.

Éta mangrupikeun Apple Watch

Apple moal pernah bisa bersaing jeung merek kawas Garmin dina "ultra" pasar smartwatch olahraga, sabab Apple salawasna kudu nawiskeun urang hiji Apple Watch. Otonomi Garmin ampir teu aya watesna dina sababaraha modelna, hatur nuhun kana ngecas solar, tapi ogé hatur nuhun kana layar kalayan konsumsi énérgi minimal tapi henteu gaduh kualitas gambar atanapi kacaangan Apple Watch. Sakur modél Apple Watch anu diluncurkeun kedah sahenteuna éta, Apple Watch, sareng ti dinya ka luhur. Modél Ultra Ieu tiasa ngalakukeun sagalana Apple Watch Series 8 tiasa ngalakukeun, eta bakal ridiculous lamun henteu, sarta eta hartina ampir teu mungkin keur ngahontal tingkat Spésialisasi nu model nu ngan dirancang pikeun kagiatan olahraga monitoring.

Kalayan Apple Watch Ultra anjeun tiasa nelepon sareng nampi telepon. Tangtosna anjeun tiasa ngajawab WhatsApp atanapi pesen, ngadangukeun podcast karesep anjeun, ngontrol lampu di pangkeng anjeun sareng naroskeun arah ka toko Zara anu pangcaketna ka eureun metro. Anjeun tiasa mayar dimana waé berkat Apple Pay, anu kalebet ampir sadayana bank di nagara éta. Sareng tangtosna anjeun gaduh sadaya fitur kaséhatan Apple Watchsapertos ngawaskeun denyut jantung, jenuh oksigén, deteksi irama abnormal, deteksi ragrag, ngawaskeun bobo, jsb. Nu kudu ditambahkeun fungsi anyar tina Series 8 nu ogé kaasup dina modél Ultra ieu, kayaning deteksi kacilakaan lalulintas sarta sensor suhu, pikeun momen dugi ka kontrol siklus menstruasi awéwé.

Apple Watch Ultra jeung kotak

Tapi éta langkung ti hiji Apple Watch

Hiji model disebut Ultra geus nawarkeun leuwih ti model normal, sarta boga fungsi husus dirancang pikeun latihan kagiatan olahraga kayaning mountaineering, diving, jsb. Éta gaduh GPS dual-frékuénsi (L1 sareng L5) anu ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun lokasi anjeun langkung tepat, khususna di tempat-tempat anu aya gedong jangkung atanapi seueur tatangkalan. Éta ogé gaduh sénsor jero, Pikeun ngabejaan Anjeun sabaraha méter anjeun geus immersed diri, sarta sensor suhu ngabejaan ka maneh kumaha jero cai laut, atawa ti kolam renang Anjeun.

Éta ogé langkung seueur tibatan Apple Watch sabab batréna awét dua kali langkung lami. Upami anjeun gaduh Apple Watch anjeun bakal langkung biasa ngecas deui unggal wengi. Kuring geus lila kabiasaan yén nalika soré geus gulung ka handap, kuring ninggalkeun Apple Watch dina carjer na, sarta kuring manggihan eta dicas pinuh nalika kuring indit ka ranjang, jadi kuring meunang eta ngawas sare jeung hudang kuring. isuk-isuk tanpa ngaganggu batur.. bobo sareng abdi. Nya, sareng Apple Watch Ultra énggal ieu, kuring ngalakukeun hal anu sami unggal dua dinten.. Ngomong-ngomong, sadaya pangecas anu kuring gaduh di bumi damel sampurna sareng modél Ultra énggal, anjeun kedah ati-ati nempatkeun éta kalayan makuta nyanghareup ka luhur.

Apple Watch Ultra sareng iPhone 14 Pro Max

Tanpa janten batré anu sampurna, hal ieu langkung gampang. Upami anjeun nuju perjalanan anu pondok, anjeun henteu kedah nyandak pangecas pikeun jam tangan, sareng ngawaskeun saré langkung saé dilakukeun. tanpa kudu hariwang ngeunaan ngecas jam unggal dinten sabab lamun teu isukna anjeun malah teu anjog sore jeung manehna. Anu katingali nyaéta waktos ngecas langkung lami, khususna upami anjeun nganggo pangecas konvensional sapertos kasus kuring. Kabel ngecas nu asalna dina kotak téh gancang-ngeusian, nilon-braided (pikeun iraha dina iPhone?) Tapi kuring leuwih resep make dok Nomad kuring. Sareng hiji fungsi konsumsi anu rendah henteu acan sumping dimana otonomi tiasa diperpanjang dugi ka 60 jam, sanaos parantos ngirangan fungsina. Urang kedah ngantosan dugi ka sayogi sareng cobian.

Putusan akhir

Apple Watch Ultra Éta mangrupikeun Apple Watch pangsaéna anu tiasa dibeli ku pangguna. Sareng nalika kuring nyarioskeun pangguna naon waé, hartosna jalma anu milari jam tangan anu didamel tina bahan premium (titanium sareng inten biru) sareng hoyong mayar 999 euro. Pikeun layar, pikeun otonomi sareng kauntungan, éta langkung unggul tibatan modél pang anyarna anu diluncurkeun Apple (Seri 8). Éta kalebet sadaya fitur anu parantos urang terang ti Apple Watch, sareng ogé éksklusif sanésna anu nempatkeun sababaraha léngkah di luhur Series 8. Diantara alesan pikeun henteu ngagaleuh éta, kuring ngan ukur mendakan dua: yén anjeun henteu resep desain, atanapi anjeun henteu hoyong mayar hargana anu luhur.. Upami anjeun sanés panyulam scuba, atanapi anjeun henteu naék gunung, anjeun ogé bakal resep pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   orestes cenahna

    Geus waktuna dipaké pikeun ngawas saré tanpa kudu ngecas heula. Nepi ka ayeuna, anjeun nganggo muatan pikeun jam tangan atanapi monitor bobo, tapi henteu duanana dina waktos anu sami. Hadé pisan Apple.