Apple nyebarkeun tur anu dipandu ku berita ngeunaan iPhone 13 anyar

Wisata Apple iPhone 13 anu dipandu

Reservasi iPhone 13 anyar dimimitian kamari sareng tanggal 24 Séptémber, unit munggaran bakal mimiti sumping ka masing-masingna. Apple parantos milih smartphone anyar anu dikuatkeun ku chip A15 Bionic énggal sareng kaméra anu dirarancang anu sanggup ngarékam pidéo dina ProRes komo ngarékam gambar pinter ku ngabeda-beda anu kabur kalayan mode Bioskop na. Sanaos sadayana berita dijelaskeun sareng dikembangkeun dina halaman wéb resmi, Apple parantos nyebarkeun pidéo anyar dina bentuk wisata anu dipandu anu nyorot kana kabaruan utama iPhone 13.

Kabaruan utama iPhone 13 nembongan dina wisata Apple

Gambar aya rébuan kecap sareng Apple apal ku émutan. Éta sababna anjeun parantos masang a Wisata anu dipandu pikeun nyorot naon anu anyar dina iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro dina sagala modél na. Sapanjang pidéo éta urang tiasa ningali kumaha karakteristik téknis alat-alat diwanohkeun pikeun nyandak tindakan. Anjeun tiasa ningali mode Bioskop dina aksi, conto anu résistansi iPhone 13 diuji atanapi conto operasi kaméra énggal.

Tulisan anu aya hubunganana:
iPhone 13 sareng iPhone 13 Mini, kami nyaritakeun sadayana rinci

Nyatana, wisata dibagi kana bubuka spésifikasi téknis tina opat modél anu sayogi. Salajengna, éta teras-terasan nunjukkeun operasi modeu Bioskop sareng mariksa kateuasan alat sareng résistansi kana cairan. Salajengna, layar Super Retina XDR anu anyar disorot sareng otonom aki-aki dianalisis. Sareng, pamustunganana, anjeun ngaksés bagian fotografik anu gaya fotografi, zum digital sareng mode Macro tina iPhone 13 Pro menonjol.

Ieu cara anu pikaresepeun ti Apple pikeun nyandak iPhone 13 spek langkung caket ka pangguna ku pidéo pidéo anu praktis sareng anu dipandu dimana pangguna sareng padamel Big Apple tiasa ditingal ngarahkeun pungsina. Éta kamungkinan yén dina alat anu bakal datang urang bakal ningali anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.