Apple nyiapkeun tawaran pikeun Apple Music ngalangkungan kartu kado

apel-musik-10-2

Apple Music beuki ngembang salaku kaunggulan par service murah. Sababaraha bulan ka pengker kami ngawartosan anjeun yén Apple parantos ngamimitian kampanye anu muridna bakal ngahémat 50% kuota Apple Music na, sareng Apple sok hoyong gaduh detil sareng murid, sapertos hadiah Beats kanggo mésér alat dina "back to sakola "atanapi diskon pikeun murid permanén. Kali ieu Apple nyiapkeun tawaran pikeun Apple Music ngalangkungan kartu kado anu hartosna dugi ka dua bulan gratis kanggo unggal taun. Kami ngawartosan anjeun naon wawaran diwangun

Toko Apple sareng toko-toko anu dipilih mimiti nampi kartu kado Apple Music di Amérika Serikat anu hargana $ 99 sareng nawiskeun Apple Music salami sataun lengkep. Ieu masihan kami hemat sakitar 18%, sabab éta bakal tetep sabulan di $ 8,25 tibatan $ 9,99 éta hargana ayeuna. Pondokna, éta ditarjamahkeun kana ampir dua bulan gratis upami urang nampi kartu kado pikeun Apple Music. Kami yakin yén ieu, sapertos seueur tawaran Apple anu sanés, bakal tungtungna ngalih ka pasar Éropa dina sababaraha bulan ka payun.

Anjeun henteu ngan ukur mendakan kartu ieu di Apple Store, tapi ogé di pangecér anu sah. Nanging, hilap pikeun online, anjeun ngan ukur tiasa mésér sacara fisik. Nanging, anjeun tiasa ningali-tingali situs resmi PayPal, eBay atanapi Walmart, dimana aranjeunna sigana bakal muncul teu lami. Ieu mangrupikeun salah sahiji promosi Apple Music, anu teras-terasan nempatkeun éta salaku jasa musik streaming pangsaéna dina pidangan éléktronik, sareng naon anu ngahasilkeun kaunggulan pikeun para pangguna, Nanging, gangguan aplikasi dina luar lingkungan Apple mangrupikeun halangan utama pikeun pamekar Cupertino.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Héy! Naha anjeun terang yén di Arrgentina éta téh Spotify, kuring ngitung sapertos 4 dolar sabulan? Jigana éta tempat anu paling murah di dunya, kuring ngagaduhan ka batur sabab kuring nyandak waktos sidang salami 3 bulan.
    Salam!

  2.   Pablo cenahna

    Hapunten, kuring nyerat gancang tina iPhone, kuring mairan yén di Argentina Spotify Premium ayeuna gaduh paningkatan $ 4,66 per bulan, cara éta Apple moal tiasa bersaing di dieu!
    Salam!