Apple nyiptakeun divisi pembelajaran mesin

turi-apel

Saatos akuisisi Turi ku perusahaan anu berbasis di Cupertino, Apple ayeuna ngarencanakeun nguatkeun tim anu damel pikeun fokus kana ngahijikeun téknologi perusahaan ieu kana produk Apple anyar sareng anu sanés anu parantos aya di pasar, numutkeun laporan portal bergengsi 9to5Mac.

Perusahaan Tim Cook negeskeun mésér Turi kalayan pernyataan anu biasa anu aranjeunna anggo pikeun éta, tapi henteu nawiskeun langkung rinci ngeunaan éta. Tapi ku sababaraha dinten, sababaraha bagéan rencana anu Apple atos disimpen pikeun perusahaan ieu parantos mimiti dipikaterang. Anjeunna ngarencanakeun rék dilegakeun tim anu damel di Turi ku ngiring pangembang sareng analis data pikeun divisi Apple anu énggal. Éta bakal dumasarkeun di Seattle, dimana Turi parantos aya, sareng bakalan didamel pikeun diajar mesin, cabang tina kecerdasan buatan.

Jurusan Apple anyar ieu bakal tiasa dianggo sareng tim produk perusahaan pikeun prototipe fitur sareng paningkatan anyar, anu tiasa diwangun kana alat Apple atanapi produk atanapi aplikasi anu bakal datang. Sateuacan Turi diaku ku Apple, platform na nawiskeun seueur rupa kagunaan pikeun pamekar parangkat lunak pikeun nerapkeun téknologi pembelajaran mesin, kalebet mesin rekomendasi, deteksi panipuan, palanggan sareng target audién target, sareng seueur deui. Salaku tambahan, Apple nawiskeun sababaraha padamelan anu aya hubunganana sareng divisi anyar ieu dina halaman wéb na.

Saatos diajar ngeunaan akuisisi Turi ku Apple, éta ogé diajar yén perusahaan Manzanita bakal milari rék dilegakeun ayana di Seattle sareng tempat wisata na disetél dina pameseran kompleks kantor kalayan kapasitas sakitar 2.300 padamel. Ieu bakal janten pertumbuhan anu cukup di daérah anu aya hubunganana sareng volume karyawan anu dijaga ku Apple di dinya.

Apple parantos ngagunakeun pembelajaran mesin dina seueur produk na (Siri, Apple Pencil, iPad Pro atanapi iOS 10) anu ti ayeuna bakal nguntungkeun ngagaduhan pakakas ieu sacara éksklusif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.