Apple nyiptakeun program ngagantian touchpad pikeun iPhone 11

Dina Cupertino Hésé pikeun aranjeunna pikeun mikawanoh nalika aranjeunna henteu ngalakukeun hal anu saé sareng kadang butuh waktu langkung lami tibatan naon anu urang anggap normal pikeun nyiptakeun program perbaikan gratis. Conto ieu dipendakan dina masalah kibor MacBook kalayan mékanisme kukupu, program gaganti anu nyéépkeun ampir 3 taun.

Nanging, dina waktos anu sanés, program gaganti ditarik entos kamana waé, gaganti pikeun ngalereskeun masalah éta parantos kauninga dina sajumlah leutik alat, sapertos hal anu urang carioskeun di handap.

Apple parantos nyiptakeun program gaganti énggal pikeun pangguna iPhone 11 (kanggo modél kieu waé) anu tiasa emasalah xPengalaman tempat layar eureun ngaréspon.

Program ngagantian IPhone 11

Program gaganti ieu Éta khusus pikeun iPhone 11, janten upami anjeun ngagaduhan masalah ieu sareng terminal anjeun mangrupikeun iPhone 11 Pro atanapi iPhone 11 Pro Max, anjeun kedah ngantosan program énggal atanapi langsung ka Apple Store pikeun ngalereskeun.

Apple parantos nangtoskeun yén perséntase alit layar iPhone 11 tiasa lirén ngaréspon noél kusabab aya masalah sareng modul tampilan. Terminal anu bisa kapangaruhan ku masalah ieu didamel antara Nopémber 2019 sareng Mei 2020.

Ngaliwatan kaca ieu, anjeun tiasa konsultasi upami iPhone anjeun diantara anu kapangaruhan ngasupkeun nomer sérial anjeun. Upami kitu, ngalangkungan halaman wéb anjeun tiasa ngahubungi Apple Store atanapi mendakan propaider ladén otorisasi pikeun ngagentos modul ieu sacara gratis.

Program ieu sayogi kanggo sadaya modél iPhone 11 anu kapangaruhan salami dua taun saatos dipésér. Upami terminal nunjukkeun karusakan fisik, Apple tiasa nolak ngalereskeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Halil abel cenahna

    Sigana mah mangrupakeun ide anu saé pikeun nempatkeun tautan ka halaman Apple

  2.   Ignacio Sala cenahna

    Tautan na aya dina téks, dina alinea anu kadua.

    Salam.