Apple hoyong Unicode nambihan 10 emoji deui, sapertos astronot sareng hakim

Emoji anu naros ka Apple ka Unicode Kalayan datangna ios 10 sareng Android N, urang tiasa ngamimitian nganggo sakedik emoji énggal. Antara ieu emoji anyar bakal aya sagala rupa, sapertos tuangeun sapertos paella, sasatoan énggal, profesi énggal sareng versi awéwé pikeun sababaraha profesi anu parantos aya dina vérsi jalu na. Tapi moal lami deui meureun aya 5 deui profési, 10 emoji total, sareng Apple bakal tanggel waler pikeun palaksanaan anyar ieu.

Apple parantos ngusulkeun ka Unicode, anu tanggung jawab ngabakukeun jinis emotikon ieu, pikeun nambihan 5 profési énggal ieu, anu bakal seniman, astronot, petugas pemadam kebakaran, hakim sareng pilot. Dina sadaya kasus bakal aya vérsi lalaki sareng vérsi awéwé, Janten aranjeunna bakal ngadamel total 10 emoji énggal. Halaman Unicode, anu anjeun sayogi dina tarjamahan tweet, parantos kalebet proposal.

Apple ngajukeun emoji énggal tina 5 profési

https://twitter.com/emojipedia/status/768546070913814529

Apple nyauran lima profési énggal dina emoji: Artis, Petugas Pemadam Kebakaran, Pilot, Astronot, Hakim unicode.org/L2/L2016/16221…

Upami urang ngaksés halaman wéb anu sateuacana, urang ningali téks anu nyebatkeun "Apple ngagaduhan usulan tambahan: Kami nyarankeun nambihan urutan ZWJ pikeun seniman, pemadam kebakaran, pilot, astronot sareng hakim, sareng urutan anu diusulkeun sapertos kieu:"

emoji unicode

Ayeuna, Unicode teu acan mutuskeun naha atanapi henteu nambihan usulan Apple Unicode parantos ngabales sareng mastikeun yén usulan Apple sareng anu sanés ti Google bakal ditambihan dina Emoji 4.0. Profesi emoji anu bakal sumping dina vérsi énggal ieu nyaéta sapertos kieu (boh dina lalaki sareng awéwé):

  • Saniter
  • hakim
  • pilot
  • Patani
  • Kang Oki
  • murid
  • Panyanyi
  • Artis
  • propesor
  • Pagawe pabrik
  • Teknologis
  • Pagawe kantor
  • Mékanik
  • Ilmiah
  • Astronot
  • Seuneu seuneu.

Aranjeunna parantos nyiptakeun gambar ngeunaan usulan Apple anu sigana dina sistem operasi sanés dibandingkeun ios atanapi macOS. Di sisi anu sanésna, aranjeunna ogé nyaritakeun naon anu tiasa kami anggo dugi ka saatos aranjeunna nambihan emoji énggal, anu henteu sanés mangrupikeun jumlah dua emoji. Salaku conto, pikeun astronot urang kedah nganggo rupa jalu / bikangna dituturkeun ku rokét luar angkasa atanapi sami nambihan skala (hakim), kapal terbang (pilot), treuk pemadam kebakaran (pemadam kebakaran) sareng palet cet (seniman) .

Numutkeun ka Unicode, emoji énggal masih bakal nyandak sababaraha bulan dugi. Kamungkinan yén pangguna ios tiasa ngagunakeunana dina pembaruan kahareup sareng, upami urang perhatoskeun kaluaran taun-taun katukang, kadatanganana tiasa lumangsung di telat Oktober / awal Nopémber. Dina kasus anu paling parah, Apple biasana ngaleupaskeun pembaruan ageung di musim semi, janten emoji ieu bakal sumping dina spring salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.