Apple parantos nawiskeun kasus pikeun iPhone SE mastikeun yén aranjeunna cocog sareng iPhone 5 / 5s

Kasus IPhone SE

Saha anu henteu lumpat ... éta becaus ngalayang. Kusabab sababaraha taun, Apple parantos ngalebetkeun bidang sampul parangkatna. Kami moal ngabahas naha kalayan biaya unggal iPhone nempatkeun panutup éta anu paling parah anu tiasa urang lakukeun sacara éstétis, tapi justru kusabab nilai alatna, éta anu pangsaéna anu tiasa urang lakukeun.

Jam sateuacan ngamimitian intina, Apple tutup toko pikeun ngapdet na sakali sadaya berita parantos ditepikeun. Dina sababaraha menit saatos keynote, sadaya produk énggal parantos sayogi di Apple Store online.

Saatos peluncuran iPhone SE, Apple ogé parantos nambihan dua kasus kulit énggal anu cocog sareng alat ieu, sanaos ayeuna ngan ukur dina dua warna: Peuting Biru sareng Hideung, dina harga 45 euro. Sapertos sesa sampul anu didamel tina kulit, tutup ieu nawiskeun kami panyalindungan sareng kualitas anu boro-boro urang mendakan di mérek séjén.

Sakumaha urang tiasa maca dina katerangan:

Dijieunna tina kulit kulit hideung Éropa, kasus Apple ieu mangrupikeun pésta pikeun panon sareng toél. Kusabab éta didamel khusus pikeun iPhone SE, telepon anjeun bakal tetep ipis sanajan kasus na diaktipkeun. Interior microfiber lemes ngajaga bérés iPhone anjeun. Sareng warna luarna sanés pigmén dangkal, tapi éta nembus sakumna kulit.

Upami aya anu gaduh patarosan ngeunaan diménsi iPhone SE anu anyar sareng kamungkinan kasaluyuanna sareng model iPhone 5 sareng 5s, dina bagian kasaluyuan pikeun iPhone opat inci anyar, Apple nyatakeun yén aranjeunna sampurna cocog sareng iPhone 5 sareng 5s.

Pikaresepeun pikeun terang inpormasi ieu, sabab upami urang gaduh kasus anu disimpen tina salah sahiji modél éta sareng kami ngarencanakeun kéngingkeun iPhone SE anu énggal, urang tiasa ngamangpaatkeun kasus ieu ti dinten mimiti ngajaga iPhone SE kami dijaga sepanjang waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.