Apple parantos ngamungkinkeun ngapdét iPadOS ngalangkungan 5G

Sedengkeun iPad Pro mimiti katingali dina ulasan mimiti jalma anu Apple ngirimkeun alat-alatna ngarah tiasa nyandak pidéo na, Apple parantos ngenalkeun pungsionalitas anyar anu parantos diwanohkeun dina iPhone 12 ngalangkunganana iPadOS ayeuna tiasa diénggalan dina jaringan 5G.

Kalayan peluncuran iPhone 12, anu pangpayunna ngagaduhan konektipitas 5G, Apple nambihan fungsionalitas tambahan pikeun ios supados sistem operasi diénggalan nalika nyambung ka jaringan 5G. Kusabab Jumaah kamari, Apple ngalaporkeun di na halaman pangrojong yén pungsi anu sami ieu parantos sayogi ogé pikeun pangguna iPad Pro 2021 (hiji-hijina anu ngagaduhan konektipitas 5G), sahingga tiasa ngapdet iPadOS.

Halaman dukungan, judulna "Use 5G on your iPad", ngajelaskeun ka pangguna kumaha ngatur konéktipitas data dina model 2021 iPad Pro na. Dina bagian modeu data, dicatet yén pangguna ayeuna tiasa ngonpigurasikeun pilihan 'Anggo langkung data dina 5G' dina iPadOS.

Ku milih pilihan ieu, iPad diidinan nganggo langkung seueur data dina tugas sistem na ogé dina sababaraha fungsi aplikasi, kawas ngaktipkeun kualitas gambar anu langkung luhur ngalangkungan FaceTime nalika nelepon pidéo. Ieu ogé bakal ngaktipkeun kamungkinan ngamutahirkeun iPadOS ngalangkungan jaringan data 5G.

Apple ogé ngingetkeun éta pungsina tiasa sumping sacara standar pikeun pangguna anu tingkat data teu aya watesna sareng gumantung ka operator mana, tapi tiasa diaktipkeun sacara manual ku cara ieu:

  1. Buka aplikasi setélan
  2. Dibuka Data mobile sareng Pilihan engké
  3. Pilih "Modeu data"
  4. Aktipkeun «Inpormasi lengkep ngeunaan 5G«

Ku kituna, urang tiasa teras-terasan nyimpen alat kami sanaos kanyataanna urang moal mendakan WiFi (hal anu, upami urang gaduh kasadiaan pikeun nyambung ka jaringan 5G, éta bakal janten kasus anu anéh). Hiji fungsi anyar deui pikeun iPadOS anu, sakedik-sakedik, mimiti janten sistem operasi anu langkung kuat pikeun ngarobah iPad janten alat total sareng kapasitas ngagentos PC dina seueur tugas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.