Apple parantos ngamutahirkeun algoritma Apple Watch EKG dina watchOS 7.2

Kami parantos nyarios parobihan strategi anu dilakukeun ku Apple ngeunaan Apple Watch. Alat anu mimitina dijual salaku alat méwah, khas tina arloji, sareng anu janten alat anu tiasa dianggo anu ngabantosan urang dina dinten-dinten urang kalayan ngawaskeun kasihatan urang. Jantenna aranjeunna bahkan nambihan kamungkinan ngalakukeun éléktrokardiogram liwat Apple Watch, atanapi bahkan ngukur oksigén getih urang nganggo modél Apple Watch énggal. Anu terakhir: Apple nembé ngamutahirkeun algoritma EKG dina édisi paling anyar tina watchOS. Tetep maca yén kami nyaritakeun sadayana rinci.

El éléktrokardiogram ngamungkinkeun urang pikeun ngadeteksi kalainan dina wirahma jantung urang, saatos ngadeteksi éta, éta ngukur detak jantung urang deui sareng ngirim béja ka pangguna nalika anomali dideteksi. Anu énggal watchOS 7.2, parantos dina versi RC siap diluncurkeun, tambahkeun versi anyar tina algoritma anu ngatur éléktrokardiogram Apple Watch, algoritma anyar anu ogé parantos ditambihan ka ios anyar 14.3. Algoritma anu anyar bakal ngamungkinkeun aplikasi éléktrokardiogram pikeun mariksa fibrilasi atrium kalayan tingkat jantung anu luhur, sapertos nalika latihan olahraga.

Tambihan anu pikaresepeun pisan khususna sareng tujuan pikeun diluncurkeun Apple Fitness + anu badé sumping sareng ios 14.3. Peluncuran anu ngamungkinkeun kami maén olahraga di bumi dina modél langganan Apple. Aranjeunna parantos tiasa ngalibatkeun sababaraha pelatih pikeun ngabantosan urang ngalatih alat Apple kami. Jelas Apple Watch sareng sadaya fungsina pikeun ngendalikeun kaséhatan urang bakal janten bagian konci dina Apple Fitness + anyar ieu. Tangtosna, tetep diémutan yén kanggo ayeuna Apple Fitness + ngan bakal sayogi di Amérika Serikat. Kami bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan kamungkinan nalika jasa ieu diluncurkeun di sakumna dunya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.