Apple parantos nyiapkeun AirTags langkung ti dua taun

The AirTag Mangrupikeun alat anu parantos kami carioskeun salami sababaraha taun ayeuna, anjeun bakal terang upami salami ieu anjeun ngiringan ngiringan berita sareng rumor yén perusahaan Cupertino nawiskeun kami sareng yén kami ngirimkeun ka anjeun gancang-gancang.

Nanging, sanaos produkna sigana rada saderhana, kanyataanna nyaéta Apple kedah ngalakukeun padamelan konstan sababaraha taun pikeun ngarangkep kisaran anyar na. Perusahaan Cupertino milari persetujuan pangaturan pikeun AirTags dua taun sateuacan diluncurkeun.

Panginten, dina tingkat perangkat keras ideu langkung gampil diterapkeun tibatan dina tingkat parangkat lunak. Jinis jaringan bolong ngalangkungan Bluetooth anu alat perusahaan Cupertino nyiptakeun sakitar AirTag peryogi pembaruan sareng khususna modérenisasi pisan aplikasi Panilarian iPhone, ogé sésana produk mérek. Sapertosna sigana henteu jalan anu saé pisan sareng Apple parantos langkung ti dua taun telat dina peluncuran na. Nanging, ayeuna aranjeunna bahkan gancang mairan yén alat Android ogé bakal ilubiung dina panempatan AirTags ieu.

Salila paruh kadua 2019 Apple parantos nempatkeun kana FCC di Amérika Serikat Amérika inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngatur sareng nempatkeun AirTags dina pasaran, anu saurna geuwat. Seueur anu tiasa dianggo ayeuna dina produk anu sigana dirancang pikeun milarian sakedik langkung seueur tibatan konci, tapi pastina perusahaan Cupertino bakal pas nempatkeun urang babarengan sahingga urang tiasa ngatur bumi anu nyambungkeun ku HomeKit sareng sadaya alat anu cocog, Bayangkeun mawa iPhone anjeun ka AirTag anu anjeun gaduh di lawang bumi sareng sadaya lampu pareum nalika anjeun angkat, hébat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.