Apple parantos nyobian ios 9.2

ios-9.2

Tanggal 23, Apple ngaluncurkeun vérsi ahir ios 9.1. Kalayan pembaruan ieu, seueur pangguna parantos merhatoskeun sababaraha pamutahiran umum, utamina dina alat anu langkung énggal sareng dina hal fluidity. Salaku tambahan, kami ogé nampi langkung ti 150 emoji anyar, diantarana emoji sisir terkenal atanapi emoji misterius ngalaporkeun bullying. Pokokna, bahkan saatos diupdate ka iOS 9.1, masih aya pangguna anu ngawadul masalah umum Dina sistem sareng koméntar anjeun nyerat seueur kecap "lag", janten kasieunana henteu, jauh ti éta, digeneralisasi. Éta sababna perusahaan sapertos Apple moal tiasa cicing waé, sareng éta henteu ngalakukeunana sapertos grafik dina acara blog 9to5mac.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di handap ieu, sanaos kami ningali éta dipotong sareng tanpa urang ningali sistem operasi naon (kedahna sakitar grafik), aya sistem énggal anu nganjang ka blog Amérika langkung ti sababaraha dinten. , anu hartosna yén Apple parantos parantos nyobian ios 9.2 Atanapi, langkung khusus, aranjeunna bakal ngamungkinkeun langkung seueur jalma pikeun nguji sistem énggal. Jalma-jalma ieu, sakuduna jadi pagawé Apple, bakal nganjang ka halaman wéb sareng ngantepkeun tandatanganana dina statistik.

ios 9-2

Dina waktos ayeuna, mustahil pikeun terang naon fitur-fitur anyar anu bakal kalebet iOS 9.2, sanaos tiasa ngalereskeun masalah ios 9.1 kanggo iPad Pro anu bakal dileupaskeun dina bulan Nopémber. Paling dipikaresep, Mark Gurman, tina blog anu sami anu masihan kami statistik ieu, ngagaduhan aksés ka jalma anu nguji versi anyar ios sareng ngawartosan urang sadayana dina jangka pondok, sabab éta parantos kajantenan nalika anjeunna nyarios yén aya anu turun- ménu handap dina ikon ios kahareup, ayeuna janten bagian ti ayeuna. Anjeunna ogé ngawartoskeun ka kami yén ios 9 bakal nganggo sistem anu langkung aman anu bakal dikenal salaku "Rootless", anu ngajantenkeun Saurik kedah ngarobih cara Cydia ngalir dina urutan fungsina sapertos ayeuna.

Nalika versi ieu bakal sumping, kami moal terang ogé. Sigana teu dipikaresep, sanaos henteu mustahil, yén aranjeunna bakal ngaluncurkeun béta ayeuna-ayeuna. Paling dipikaresep, urang moal ningali ios 9.2 dugi ka minggu Natal, sahenteuna dina versi pamungkas na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Giancarlo cenahna

    Kuring masih ngantosan masalah anu aya hubunganana sareng wifi sareng sinkronisasi gps kalayan panggunaan peta pikeun direngsekeun

  2.   johnattan02 cenahna

    Éta janten kuring gering sami

  3.   Zack cenahna

    Ortega mangrupikeun jalma paling beunghar di dunya numutkeun ka Forbes kusabab anjeunna bet € 5 kanggo unggal waktos yén Actualidad iPhone, iPad sareng Soy de Mac nyerat "Apple", "American Company" atanapi "anu gedé ti Cupertino" dina berita aranjeunna.

  4.   Ale cenahna

    Abdi capé yén unggal-unggal aranjeunna ngaleupaskeun OS énggal, éta bakal ngahasilkeun masalah. Teu masuk akal, aranjeunna maksakeun anjeun ngapdet. Ayeuna, kuring heran, naha ngabaruan, padahal kuring terang yén kuring gaduh sistem anu stabil sareng bebas lag (8.4.1)?

    Kuring ngantosan ios 9.1, tapi sakumaha pananganna datang, kuring moal ngamutahirkeun nanaon. Abdi capé, abdi henteu terang perkawis anjeun ...

  5.   Ngarobih cenahna

    Apple ayeuna nyalin kana Android dina topik ieu: v

  6.   Patricia cenahna

    Pembaruan terakhir ngahapus sadaya kontak sélulér kuring, sareng ayeuna kuring henteu terang kumaha cara ngahanca éta ... Upami aya anu terang kumaha, kuring bakal ngahargaan pitulungna.

  7.   Ale cenahna

    Anu tiasa kuring béjakeun ka anjeun, Patricia, nyaéta kontak anjeun, supados henteu kaleungitan aranjeunna saatos ngamutahirkeun, saur anjeun anjeun kedah nyingkronkeun sareng akun iCloud anjeun supados henteu leungit.

    Hal sanésna, naha anjeun dipasang salaku iPhone anyar? Meureun éta éta. Pikeun ngahanca éta deui, hal anu paling aman nyaéta anjeun kedah ngabalikan deui sareng ngonpigurasikeunana ku cadangan anu parantos anjeun damel.

    Ieu waleran kuring anu handap asor, kuring miharep éta ngalayanan anjeun sareng kuring miharep kuring henteu bingung.

    Salam!

    1.    Patricia cenahna

      Hatur nuhun pisan Ale, kuring bakal ngalaksanakeun naon anu anjeun nyarankeun! Salam.

  8.   Dayron cenahna

    Hai, sadayana éta saé pisan tapi nalika aranjeunna badé ngadugikeunana iraha waé, hayu aranjeunna ngapdet iphone 4s sareng ios henteu ngajawab masalah anu aranjeunna tampilkeun naha kusabab henteu cocog sareng pakakasna sareng aplikasi anyar atanapi sareng ciri-ciri OS, kuring pikir éta ngajantenkeun langkung parah, nalika aranjeunna ngeureunkeun pembaruan iPhone 4 aranjeunna ngantepkeun dina OS anu saur kuring ngaeksploitasi perangkat keras ieu dugi ka maksimal sareng kinerja na optimal sigana henteu Apple kedah angkat pangguna iPhone 4s jadi ngagantung urang sadayana teu ngagaduhan ékonomi pikeun gaduh 6an sareng naséhat anu dipasihkeun ku sadayana nyaéta anjeun mésér, éta henteu adil