Apple bakal ngaluncurkeun paket jasa dibungkus anu disebat "Apple One"

jasa

Sigana mah Apple ngarencanakeun ngalakukeun bungkusan jasa saolah-olah perusahaan telepon aub. Kami parantos biasa kana paket ti Movistar, Vodafone, atanapi perusahaan jasa telepon sareng internét sanés. Naha éta internét, jalur telepon sélulér, atanapi TV kabel, sadaya perusahaan ngagaduhan jasa masing-masing atanapi dikelompokkeun ku bungkus sahingga hargana langkung mahal.

Nya, ieu anu badé dijual ti Apple Oktober. Sigana éta bakal janten salah sahiji presentasi tina keynote salajengna perusahaan. Bener nyaéta sigana alus pikeun kuring. Saha deui sareng anu pangsaeutikna urang gaduh sababaraha jasa anu dikontrak sareng Apple: yén upami iCloud, Apple Music, Apple TV + (hiji dinten urang bakal béak promosi taun gratis), atanapi Apple Arcade. Upami ku bungkus tiasa ngahemat naon waé per bulan, maka wilujeng sumping.

Mark Gurman nyebarkeun berita dinten ayeuna di Bloomberg ngajelaskeun niat Apple pikeun ngolompokkeun jasa na dina bungkus supados pangguna tiasa kéngingkeun anu langkung mirah. Paket ieu bakal disebat «Apple Hiji»Sareng bakal dileupaskeun dina Oktober.

Artikel na ngajelaskeun yén bakal aya tingkat langganan Apple One anu béda. Paket dasar ngan ukur kalebet na Apple Music sareng Apple TV +, Sedengkeun variasi anu langkung mahal bakal nambihan Apple arcade. Tingkat salajengna bakal ditambihan Apple News +, dituturkeun ku bungkusan anu langkung mahal kalayan neundeun iCloud. Apple One henteu diharepkeun kalebet dukungan téknis AppleCare.

Sigana mah Apple ogé ngembangkeun jasa anyar kelas kabugaran alat virtual anu tiasa dianggo ngalangkungan aplikasi pikeun iPhone, iPad sareng Apple TV. Layanan kabugaran bakal ditawarkeun dina paket langganan anu paling mahal. Ayeuna dina nami internal "Seymour," palatihan bakal didirikeun pikeun nandingan kelas virtual anu ditawarkeun ku Nike.

Pakét

Apple One bakal ngagaduhan bénten anu bénten sapertos perusahaan telepon, internét sareng TV.

Apple One bakal dibagikeun ka kulawarga

Apple One bakal tiasa dianggo sareng bagi kulawarga Apple anu nyayogikeun aksés dugi ka genep urang. Bungkusan diperkirakeun ngahémat pangguna antara 2 sareng 5 Euro per bulan, gumantung kana paket anu dipilih.

Motivasi pikeun ngabungkus jasa langganan nyaéta pikeun ngadorong palanggan pikeun ngalanggan sagala rupa layanan Apple, ngahasilkeun panghasilan langkung ngulang deui. Apple sadar yén pas Apple TV + nawaran gratis taun ayeuna pikeun ngagaleuh alat anyar bakal mimiti kadaluarsa (éta bakal ti bulan Desember taun ayeuna), sareng éta bakal janten drama ningali yén pangguna henteu ngalanggan platform. upami aranjeunna kedah mayar unggal sasih, sareng susukan anu nuju dianggurkeun.

Apple News + di Amérika Serikat sareng Apple TV + sareng Apple Arcade sacara global mangrupikeun tilu platform anu henteu ngahasilkeun jumlah palanggan anu dibayar anu dipikahoyong ku perusahaan, janten Kolam renang Langganan Bakal Ngabantosan Ningkatkeun Nomer Palanggan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.