Apple pikeun nutup toko Galeries Lafayette di Paris kusabab penjualan Apple Watch anu handap

galeri-lafayette-apel-nonton

Peluncuran Apple Watch taun ka tukang ningali pembukaan sababaraha toko ekslusif di ibukota paling penting di dunya, dimana perusahaan anu berbasis di Cupertino disayogikeun pikeun palanggan paling ekslusifna, Apple Watch Edition, modél Apple Watch didamel tina 18 karat emas sareng anu harga mimiti na $ 10.000. Dina sababaraha sasih peluncuranana, Apple mimiti mundur alatna ti duanana toko na ogé Toko Apple, sahingga sadar yén ideu ngaluncurkeun modél anu dilakukeun dina emas sanés ide anu saé.

Salah sahiji toko anu dibuka sacara éksklusif Apple pikeun ngical Apple Watch tempatna di Galeries Lafayette, salah sahiji daérah balanja paling ekslusif di Paris, dimana anjeun tiasa mendakan toko Chanel, Hermès ... Numutkeun ka Mac4Ever, toko Apple éksklusif anu aya di aréa balanja ieu bakal ditutup dina Januari 2017. Alesanna henteu sanés nyaéta penjualan low toko dimana anjeun ngan ukur tiasa mendakan Apple Watch.

Sateuacan nyandak kaputusan ieu, Apple parantos ngirangan jumlah padamel di toko, pikeun nyobaan nutupan biaya, tapi henteu ogé. Staf anu ayeuna damel di toko bakal janten bagian tina staf Toko Apple anu sanés yén Apple ngagaduhan di ibukota Perancis.

Leungitna katalog modél anu didamel dina emas sareng kadatangan modél anu didamel dina keramik, sigana belah pikeun nyobian tetep ngadeukeutan pasar mewah, tapi tanpa boros tina smartwach tina emas, anu ngan ukur selebriti paling cemerlang dina pamandangan musik mainstream anu dianggo.

Ngeunaan dua toko ekslusif sanés anu dibuka Apple di Tokyo sareng London ayeuna teu aya inpormasi ngeunaan kamungkinan panutupan duanana, sakumaha anu kajantenan di toko Paris, toko anu ngan ukur Apple Watch anu dijual.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.