Apple sacara resmi ngumumkeun WWDC 2021

WWDC 2021

Perusahaan Cupertino nembé ngumumkeun tanggal resmi pikeun perayaan WWDC taun ayeuna sareng bakal salajengna 7 Juni payun online. Maka operasi WWDC terakhir diulang dimana pamekar sareng non-pamekar ngiringan intina sareng sésana konperénsi.

Janten 7 Juni payun urang bakal gaduh acara anu aman kalayan presentasi ios 15, macOS 12 sareng sésana versi Apple. WWDC 2021 ieu bakal ngamimitian dinten ieu 7 sakumaha urang nyarios sareng bakal réngsé dina dinten 11 bulan anu sami.

Anu mimiti nyarios dina jaringan sosial Twitter nyaéta éksékutip Apple, urang tinggalkeun diréktur pamasaran perusahaan Nagreg Joswiak:

Sataun deui WWDC ieu bakal online pisan sareng pamekar tiasa ngahadirannana konperénsi sareng rapat ampir pikeun nyegah masalah sareng COVID-19. Kumaha waé ogé, intina sareng sésana presentasi Apple taun ayeuna urang yakin éta bakal sami, kalayan streaming video.

Kami parantos hoyong ningali berita anu aranjeunna hadir dina sistem operasi ti Apple, sanaos taun ieu sigana langkung sapertos sataun transisi pastina aya berita. Ieu mangrupikeun konperénsi parangkat lunak prinsipna sareng upami hal éta henteu robih aranjeunna moal nampilkeun alat naon waé di dinya. 

Taun ayeuna panginten janten sakedik langkung decaf nalika ngeunaan acara Apple, tapi kami urang teras-terasan ngarepkeun perkenalan. Hayu urang tingali naha dina waktos ieu dugi ka dinten keynote WWDC 2021 urang ngagaduhan intina ... Urang tingali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.